Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Серіал "Теорія великого вибуху" продовжили ще на два сезони

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула21 березня 2017 р., 15:41
Серіал "Теорія великого вибуху" продовжили ще на два сезони

Серіал "Теорія великого вибуху" офіційно продовжили ще на два сезони, 11-й і 12-й. Вони будуть виходити в 2018-2019 роках, повідомляє Fox News.

Телеканал CBS досяг домовленості з Warner Brothers Television про продовження серіалу, який почався ще в 2007 році.

На цей час у продюсерів є домовленості з акторами Джонні Галекі, Джимом Парсонсом, Кейлі Куоко, Симоном Хелбергом і Куналу Нійяром про продовження контрактів ще на два сезони.

Аналогічні переговори ведуть з Маїму Бялик і Мелісою Рауч.

На сьогодні "Теорія великого вибуху" є найбільш рейтинговим серіалом на телебаченні: його аудиторія становить близько 19,4 млн глядачів, з них більш як 14 млн дивляться шоу в момент виходу в ефір.

Сюжетна лінія серіалу оповідає про життя двох молодих фізиків Шелдона Купера і Леонарда Хофстедтера, їхніх сусідок по сходовому майданчику, офіціантки й актриси Пенні, а також про їхніх друзів - астрофізика Раджеш Кутраппалі й інженера Говарда Воловіце. Дія відбувається в місті Пасадена, штат Каліфорнія.

Нагадаємо, 2015 року Шелдон з "Теорії великого вибуху" отримав зірку на Алеї слави.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ua.korrespondent.net
Теги: телеканал CBS 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим