Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Росія відправить Самойлову на "Євробачення-2018". Європейці розчаровані діями України

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула23 березня 2017 р., 09:29
Росія відправить Самойлову на "Євробачення-2018". Європейці розчаровані діями України

Співачка Юлія Самойлова представить Росію на "Євробаченні" в 2018 році в тому випадку, якщо не потрапить в цьому.

Про це ТАСС повідомили в прес-службі Першого каналу.

"У тому випадку, якщо Україна не допускає Юлію Самойлову до участі в "Євробаченні", в наступному році, незалежно від місця проведення конкурсу, Росію представлятиме Юлія Самойлова", - сказали в прес-службі.

Цю інформацію ТАСС також підтвердили в ВДТРК, яка буде ухвалювати рішення про представника Росії на конкурсі в наступному році.

У той же час, Європейська мовна спілка, яка є організатором  пісенного конкурсу Євробачення, розчарована рішенням України заборонити в'їзд представниці Росії Юлії Самойловій.

"Ми повинні поважати місцеві закони приймаючої країни, проте ми глибоко розчаровані таким рішенням, яке, на нашу думку, суперечить як духу Конкурсу, так і поняттю всеосяжності, яке лежить в основі його цінностей", - сказано у заяві.

При цьому організатори заявили, що продовжать переговори з Україною з цього питання.

 

 

"Ми продовжимо діалог з Україною, аби переконати її в тому, що всі учасники можуть взяти участь у 62 пісенному конкурсі Євробачення, що відбудеться у Києві в травні", - сказано у заяві.

 

 

Як відомо, Росію на Євробаченні-2017 має представляти співачка з обмеженими можливостями Юлія Самойлова.

Вона у червні 2015 року виступала в окупованому Росією Криму і в'їхала туди без попередження української сторони.

13 березня керівник Управління взаємодії зі ЗМІ та громадськістю СБУ Олена Гітлянська заявила, що спецслужба прийме зважене рішення про в'їзд Самойлової на територію України.

Організатори пісенного конкурсу Євробачення заявили, що поважатимуть рішення України про можливу заборону в'їзду представниці РФ.

У Кремлі вже заявили, що не змінюватимуть російського учасника Євробачення-2017 у Києві, якщо Самойлову не пустять в Україну через її відвідини окупованого Криму.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: УП
Теги: Євробачення-2017 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим