Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

На К1 стартує "Ух ти-шоу"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула19 вересня 2017 р., 18:27
На К1 стартує "Ух ти-шоу"

У суботу, 23 вересня, на К1 відбудеться прем'єра нового розважального проекту власного виробництва "Ух ти-шоу".

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Нова програма вийде в ефірі о 13.00.

У випусках шоу будуть показані сюжети з YouTube про жіночі зачіски, манікюр, пірсинг, тату, незвичайні страви і напої, прикраси та відпочинок, найнеймовірніші пропозиції руки і серця, смішні випадки в ресторанах із коментарями ведучого Павла Тупикова.

У постійній рубриці "КухНяшка" глядачі дізнаються, наскільки процес приготування їжі може бути веселим, якщо підійти до нього з гумором, а в рубриці "Амур в шоці" побачать всі етапи романтичних відносин: від курйозів на побаченнях до неймовірних пропозицій руки і серця, а також незвичайні весілля із усього світу.

"Ух ти" - це шоу, подивившись яке, можна відпочити і розслабитися. Що може бути краще в вихідний, ніж подивитися щось легке. Наприклад, півгодини забавного відео, де ведучий постає в незвичайному для подібного жанру образі. Ми розповімо про найдивовижніші, незвичайні і навіть дивні місця на планеті - міста, будинки, аеропорти, готелі і навіть в'язниці", - сказав Павло Тупиков.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Телеканал К1 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим