Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

У 2013 році дитяче Євробачення може пройти в Україні

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула3 грудня 2012 р., 19:00
У 2013 році дитяче Євробачення може пройти в Україні

У наступному році дитяче Євробачення може пройти в Україні. Таку думку висловив генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф у ході прес-конференції з переможницею ДПКЄ–2012.

"Національна телекомпанія України подала заявку на проведення дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2013" на території України. Наступного тижня ми вже матимемо офіційну відповідь, і на сьогодні я не бачу причин, які б завадили провести цей конкурс у 2013 році в нашій країні", – сказав гендиректор НТКУ.

Заступник генерального директора НТКУ Валід Арфуш додав, на сьогоднішньому засіданні Кабінет Міністрів України ухвалив рішення всіляко підтримувати проведення ДПКЄ – 2013 в Україні. "Для Європейської мовної спілки це може стати позитивним чинником у виборі країни, яка прийматиме фінал конкурсу у 2013 році" - підкреслив пан Арфуш.

Як уже повідомляв "ТелеПростір", на цьогорічному дитячому Євробаченні перемогла десятирічна українка Анастасія Петрик з піснею "Небо". Однак це зовсім не означає, що наступний конкурс буде проведений в Україні. За правилами дитячого Євробачення, країна-органзатор конкурсу визначається Європейською мовною спілкою.

Нагадаємо, за правилами дорослого Євробачення країна-переможець конкурсу запрошується наступного року бути приймаючою країною конкурсу.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим