Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Міла Куніс розповіла про сексизм в Голлівуді

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула3 листопада 2016 р., 11:11
Міла Куніс розповіла про сексизм в Голлівуді

Американська акторка Міла Куніс, добре відома за фільмами "Чорний лебідь" і "Піднесення. Юпітер", опублікувала відверте зізнання на тему сексизму в Голлівуді. У ньому вона розповіла про те, як одного разу її намагалися змусити знятися у відвертій фотосесії для чоловічого журналу.

Продюсер Куніс, за її словами, поставив їй ультиматум і в разі відмови погрожував крахом її кар'єри.

"Були моменти, коли мене ображали, ставили на другий план, менше платили, творчо ігнорували. І все це пояснювалося лише моєю статтю", - зізналася вона.

Акторка зазначила, що після її відмови продюсер заявив, що вона "більше не зможе в цьому місті знайти роботу".

І тим не менше все закінчилося благополучно: "Вперше у своїй кар'єрі я сказала "ні". І знаєте що, світ не зруйнувався, фільм приніс багато грошей, а мені стали пропонувати багато нових ролей".

Також Куніс розповіла, що втомившись грати "за чоловічими правилами", вона співзаснувала власну виробничу компанію з трьома іншими жінками, які також пережили у своєму житті обмеження через прискіпування до їхньої статі.

Раніше повідомлялося, що Боно з U2 очолив список "Жінок року" журналу Glamour завдяки своїй боротьбі із сексизмом.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ua.korrespondent.net
Теги: Hollywood Міла Куніс 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим