Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Євробачення-2017". Що змінилося у Києві за 3 місяці до конкурсу?

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула20 лютого 2017 р., 12:34
"Євробачення-2017". Що змінилося у Києві за 3 місяці до конкурсу?

Під час зустрічі-брифінгу із заступником мера Києва з іноземними ЗМІ Олексій Резніков покроково представив рівень підготовки міста до музичної першості.

"Київ був, є і буде готовим до міжнародного пісенного конкурсу. Будь-яка думка є матеріальною, і тому позиція мера столиці України Віталія Кличка давно вже матеріалізувалася у всесвіті: Євробачення-2017 відбудеться на найвищому рівні", – зауважив заступник київського голови.

Резніков розповів, що саме робить столична влада для проведення "Євробачення-2017": "По-перше, з міського бюджету вже виділено 200 млн грн.

По-друге, ми направляємо кошти на благоустрій міста – навесні почнуться роботи щодо озеленення.

По-третє, для поліпшення транспортних перевезень місто додатково закупило дванадцять трамваїв та понад сто автобусів.

Крім того, ми розпочали підготовку команди волонтерів та запустили у виробництво вказівники для поліпшення навігації містом".

За словами чиновника, адміністрація столиці не оминула увагою також медичну допомогу.

47 екіпажів швидкої допомоги було оснащено системами GPS-навігації. Задля безпеки гостей додатково встановлять чотири тисячі камер відеоспостереження та дата-центр найсучаснішого рівня.

Також Київ провів перемовини із представниками готелів, аби під час проведення Євробачення в Києві не підвищували плату за проживання. Готелі столиці – а це двадцять одна з половиною тисяча місць – вже готові до прийому фанів з різних країн світу. Очікується, що до української столиці під час Євробачення завітає близько 20 тисяч гостей.

Нагадаємо, починаючи із 14-го лютого доступним для придбання стали квитки на "Євробачення-2017".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТСН
Теги: Євробачення-2017 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим