Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Крістер Бйоркман став продюсером конкурсної частини "Євробачення-2017"

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула22 лютого 2017 р., 14:14
Крістер Бйоркман став продюсером конкурсної частини "Євробачення-2017"

Крістер Бйоркман (Christer Björkman) став продюсером конкурсної частини "Євробачення-2017" у Києві. Він відповідатиме за підготовку зовнішнього вигляду кожного конкурсного номеру шоу.

"Я дуже радий знову працювати для найкращої музичної події в світі і з нетерпінням чекаю співпраці з командою "UA:Перший". Впевнений, разом ми зробимо дійсно найкраще шоу", – розповів Крістер Бйоркман.

Раніше Крістер Бйоркман був продюсером конкурсної частини шоу "Євробачення-2013"у Мальме, а також займався "Євробаченням-2016" у Стокгольмі. Він відомий і тим, що зміг перетворити національний відбір Швеції – Melodifestivalen, у найбільше телевізійне шоу року.

Виконавчий директор Євробачення Йон Ола Санд сказав, що йому приємно бачити таких людей в складі основної команди цьогорічного "Євробачення".

"Крістер Бйоркман підсилить чудову команду з виробництва шоу. Його досвід роботи на Євробаченнях минулих років матиме неоціненне значення. Тепер, коли ключові позиції в команді-організаторів уже заповнені, важливо, щоб ЄМС та "UA:Перший" продовжували підготовку згідно з узгодженим раніше планом для успішного проведення міжнародного пісенного конкурсу в травні", – додав він.

Як відомо, 18 лютого 2017 року Європейська мовна спілка погодила нових менеджерів проекту "Євробачення-2017". Ними стали івент-менеджер Кирило Воронін, директор із питань безпеки Олег Западнюк і комерційний директор Лариса Коваль.

Нагадаємо, 13 лютого 2017 року виконавчі продюсери "Євробачення-2017" Вікторія Романова, Олександр Харебін та частина команди "Євробачення-2017" офіційно заявили, що залишають цей проект і припиняють роботу над підготовкою до проведення конкурсу. У листі, під яким 21 підпис, зазначається, що в грудні 2016 року в них "забрали повноваження, призначивши нового фактичного керівника конкурсу в Україні, якого наділили повним контролем усіх аспектів "Євробачення" в Україні". Підписантами заяви були комерційний директор у проекті "Євробачення-2017" Ірина Асман, менеджер із безпеки Олексій Карабан та івент-менеджера Денис Блощинський.

Керівництво НСТУ за 72 години знайшла заміну на місця менеджерів, які залишили проект "Євробачення-2017".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Євробачення-2017 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим