Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Навіщо туди їхати?" Кіркоров каже, що на "Євробаченні" зводять рахунки з Росією

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула23 лютого 2017 р., 12:42
"Навіщо туди їхати?" Кіркоров каже, що на "Євробаченні" зводять рахунки з Росією

Співак Філіп Кіркоров, котрий протягом багатьох років займався "Євробаченням" у Росії, вважає, що його країну на конкурсі не чекають.

У розмові із журналістами "Комсомольской правды" зірка наголосила, що за допомогою "Євробачення" із його державою "зводять рахунки".

"Після того, що сталося в минулому році, не бачу ніякого сенсу в участі у цьому конкурсі. Я, напевно, остання людина, яка вірила в об'єктивність. Я дійсно був фанатом цього конкурсу. Вірив, що ми обов'язково переможемо, незважаючи ні на який тиск", - бідкається Філіп.

Фактично, виконавець звинуватив Європу в заполітизованості під час прийняття рішення. Крім того, він шкодує про витрачені кошти глядачів.

"Скільки б не говорили про політизованість "Євробачення", я завжди говорив, що це, в першу чергу, конкурс пісні. У ситуації, яку ми всі побачили, коли жителі Європи, колишніх республік СРСР голосували за Лазарєва. Не просто підтримували, а голосували своїми грошима - кожна відправлене повідомлення за нього коштувала телеглядачам грошей. І купка якихось "вирішувачів", які незрозуміло на якій підставі представляли свої країни, ставили Сергію нулі", - продовжує Філіп.

На підставі усього сказаного, у співака та прихильника конкурсу виникло питання про необхідність представлятися там.

"Який сенс брати участь в конкурсі, в якому просто зводять рахунки з нашою країною? Навіщо їхати туди, де нас не чекають?", - замислюється Кіркоров.

До слова, Росія досі не визначилася зі своїм представником на музичній першості.

Зазначимо, у 2016-му році Філіп Кіркоров підтримував представника Росії на "Євробаченні", Сергія Лазарєва.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТСН
Теги: Євробачення Філіп Кіркоров 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим