Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Газманов закликав росіян бойкотувати Євробачення у Києві

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула24 лютого 2017 р., 17:25
Газманов закликав росіян бойкотувати Євробачення у Києві

Російський співак Олег Газманов закликав росіян бойкотувати конкурс "Євробачення-2017" в Києві, адже для багатьох виконавців РФ заборонений в'їзд в Україну.

Окрім того, співак поскаржився на політизованість конкурсу і закликав бойкотувати Євробачення, адже не всі російські артисти зможуть туди потрапити. Про це він заявив в інтерв'ю для одного із російських ЗМІ.

"Організатори конкурсу прогнулися під Україну, виконуючи її умови. Нашим артистам забороняють в'їжджати в країну, де проводять конкурс. Я вважаю, це геноцид наших артистів. Я-то не збираюся їхати на "Євробачення", але сам факт того, що сотні наших артистів оголошені нев'їзними на Україну, це нонсенс" – запевнив артист.

До того ж, Газманов вирішив, якщо російських артистів не допускають на конкурс в Україні, то Росії варто створити свій власний аналог "Євробачення".

"Я вважаю, нам треба публічно відмовитися від "Євробачення". Треба зробити свій міжнародний конкурс – для зони СНД. Я б так вчинив" – додав Газманов.

Нагадаємо, раніше із схожою заявою виступив ще один російський співак – Філіп Кіркоров. Співак вважає, що росіянам не варто "їхати туди, де їх не чекають".

Як відомо, конкурс "Євробачення-2017" відбудеться у Києві. Півфінали відбудуться 9 і 11 травня, а фінал 13 травня 2017 року. Представляти Росію на цьогорічному конкурсі ймовірно буде 32-річний уродженець Запоріжжя Олександр Панайотов.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: 24tv.ua
Теги: Євробачення-2017 Газманов 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим