Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Стало відомо, хто забезпечить світлове обладнання для "Євробачення-2017"

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула1 березня 2017 р., 11:29
Стало відомо, хто забезпечить світлове обладнання для "Євробачення-2017"

Національна суспільна телерадіокомпанія оголосила переможцем тендеру з закупівлі послуг із забезпечення світловим обладнанням для "Євробачення-2017" компанію Production Resource Group AG.

Компанія Production Resource Group AG (PRG) – єдиний учасник тендеру, первинна цінова пропозиція якої становить 61 064 470.50 грн, йдеться у системі "Прозорро". Так як у компанії не було конкурентів, остаточна пропозиція не змінилася. Зазначимо, що НСТУ оголосила очікувану вартість за послуги 61 млн. 97 тис. грн.

Компанія має поставити обладнання до Києва у Міжнародний виставковий центр за адресою Броварський проспект, 15. Надаватиме послуги до 21 травня 2017 року.

Команда Production Resource Group AG працювала на "Євробаченні" у 2013-2015 роках. Компанія забезпечувала обладнанням такі події, як Grammy Awards в Лос-Анджелесі, премію LEA у Франкфурті, зимові Олімпійські ігри в Сочі у 2014 році та Олімпійські ігри 2012 в Лондоні.

Штаб-квартира Production Resource Group розташована в Нью-Йорку. Компанія має свої представництва у Німеччині, Франції, Бельгії, Швейцарії, Китаїі і Південна Африці.

Нагадаємо, європейська компанія Riedel Communications проводитиме акредитації учасників, членів делегацій, преси, персоналу, фанів і гостей пісенного конкурсу "Євробачення-2017".

НСТУ вестиме переговори щодо процедури закупівлі послуг із підготовки, встановлення, експлуатації та демонтажу конструкцій глядацьких трибун для пісенного конкурсу "Євробачення-2017" із товариством з обмеженою відповідальністю "Артмакс Інжиніринг" зі Львова.

Додамо, на "Євробачення", яке проходитиме в Києві у травні 2017 року, готуються приїхати конкурсанти із 43 країн. Півфінали 62-го пісенного конкурсу відбудуться 9 та 11 травня. Фінал "Євробачення-2017" – 13 травня. Ареною шоу обрано Міжнародний виставковий центр у Києві.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: detector.media
Теги: Євробачення-2017 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим