Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Європейці шантажують Україну через "бан" російської співачки на "Євробаченні-2017"

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула31 березня 2017 р., 22:49
Європейці шантажують Україну через "бан" російської співачки на "Євробаченні-2017"

У засобах масової інформації з'явився лист щодо санкцій від керівника Європейської мовної спілки (EBU) адресований прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману, який був відправлений 23 березня.

31 березня Європейська мовна спілка підтвердила справжність опублікованого на сайті Oikotimes, присвяченому Євробаченню, листа від глави EBU Інгрід Дельтенре, у якому організатори Євробачення попереджають Україну про застосування санкцій, якщо офіційний Київ не дозволить в'їхати в країну учасниці від Росії Юлії Самойловій. Про це пише DW.

Зокрема, у листі таки зазначено, що Україну можуть виключити з майбутніх змагань.

"Жодна з країн-господарів раніше не перешкоджала виступу будь-якого артиста на Євробаченні, тож EBU не бажала би створювати прецедент у 2017 році. Ми розглядаємо виключення російської співачки з конкурсу як неприйнятний крок", – підкреслила Дельтенре у листі.

У тексті документу також йдеться про те, що вже кілька країн звернулися до EBU з критикою рішення СБУ щодо Самойлової та заявили, що обмірковують можливість залишити конкурс Євробачення.

"Ми не маємо жодної інформації про те, що Юлія Самойлова може становити загрозу національній безпеці України", – йдеться у документі.

 

Нагадаємо, раніше на сайті швейцарської бульварної газети Blick опублікували статтю, в якій зазначається, що Європейська мовна спілка розглядає введення санкції проти України через дії СБУ стосовно росіянки Юлії Самойлової.

Згодом у ЕВU зауважили, що не можуть відповідати за інформацію ЗМІ про те, що Спілка нібито вже розглядає можливість санкцій щодо України – аж до виключення її з учасників Євробачення.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: 24tv.ua
Теги: Євробачення-2017 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим