Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Стець розповів, де на Донбасі можна дивитися українське телебачення

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула4 квітня 2017 р., 10:18
Стець розповів, де на Донбасі можна дивитися українське телебачення

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець розказав, яку територію на Донбасі охоплює мовлення українського телебачення та радіо.

"Близько 70% територій на периметрі зіткнення зараз мають аналогове покриття українськими телеканалами і радіостанціями. Це є місією, яку виконує комісія, створена мною при міністерстві", – сказав пан Стець.

Нагадаємо, у звіті Нацради за 2016 рік опублікована динаміка розвитку аналогового телебачення в зоні проведення АТО за 2014-2016 роки. Дослідження проводить Комісія з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення.

Нагадаємо, 5 грудня, у Слов'янську (Донецька область) було відкрито телевежу на горі Карачун, яку було зруйновано бойовиками у 2014 році. Телевежа передаватиме сигнал українських мовників. Загалом передавачі вежі транслюватимуть 15 загальноукраїнських TV-каналів і 7 радіостанцій. Радіус її покриття – 62 км.

Також телевежі вартістю понад 30 млн грн збудують в місті Покровськ Донецької області, в селі Бахмутівка Луганської області та в селищі Чаплинка Херсонській області

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: detector.media
Теги: Юрій Стець Донбас 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим