Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Наталія Розинська подала до суду на два телеканали, інтернет-видання та МВС

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула6 червня 2012 р., 16:54
Наталія Розинська подала до суду на два телеканали, інтернет-видання та МВС
Наталія Розинська

Телеведуча Першого національного Наталія Розинська подала до суду на "Телекритику", СТБ, ICTV, Міністерство внутрішніх справ та Володимира Поліщука, начальника Управління зв'язків з громадськістю МВС.

"Телекритика" отримала текст відповідної позовної заяви. Печерський районний суд Києва прийняв заяву до розгляду.

Перше засідання у справі відбудеться 21 червня о 11 годині.

Наталія Розинська просить суд визнати інформацію, поширену Володимиром  Поліщуком щодо її участі у інцидент з представниками ДАІ 2 травня, недостовірною й такою, що порушує її права та свободи, ганьбить честь, гідність та ділову репутацію. Ведуча має на увазі твердження Володимира Поліщука про те, що вона нібито не зверталась з заявами до правоохоронних органів щодо неправомірних дій проти неї працівників ДАІ. Цей коментар транслювали канали СТБ та  ICTV.

У позовних вимогах матеріали "Телекритики" не фігурують. Однак у самій позовній заяві пані Розинська згадує новину "Телекритики" "Міліція: На Розинську складено чотири протоколи за адміністративні порушення", у якій, на її думку, розповсюджена недостовірна інформація про неї. Нагадаємо, ведуча визнає лише один протокол, у якому йдеться про те, що вона відмовилася від огляду на стан алкогольного, наркотичного та іншого сп'яніння.

Ведуча просить суд зобов'язати пана Поліщука спростувати цю інформація та принести вибачення через СТБ,  ICTV та "Телекритику".

"Розповсюдивши про мене відверто недостовірну інформацію, відповідач по справі Володимир Поліщук створив щодо мене негативну думку у суспільстві, чим завдав значної моральної шкоди моїй честі, гідності та діловій репутації", - пише у своїй заяві Наталія Розинська. На її думку, такі дії пана Поліщука призвели до заяв керівництва НТКУ про  відсторонення її від роботи у телекомпанії.

Нагадаємо, Наталія Розинська заявляла, що 2 травня її побили представники ДАІ. Згодом на сайті "Дуся" було оприлюднене відео цієї пригоди, зняте очевидцями подій. Після цього Володимир Поліщук розказав "Телекритиці", що на Наталію Розинську склали чотири  протоколи за адміністративні порушення.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: Наталія Розинська 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (12)

 
  • Denis
    6 червня 2012 р.
    Відповісти
    Сама ж Розинська зганьбила свою честь, гідність та ділову репутацію, яких, мабуть, у неї ніколи не було. Співробітники ДАЇ були занадто лояльні до такої поведінки цієї особи. Їй треба ще раз подивитись на себе на відео і дати собі оцінку.
  • Terty
    6 червня 2012 р.
    Відповісти
    Шановні, у День журналіста прошу звернути увагу, що ця пані ніяка не журналістка, справжні працівники ЗМІ так себе ніколи не поводять, вона нас усіх осоромила. Ганьба і ганьба! І тю!
    А її правильно розкрутили, тільки мало: ба, з першого разу не зрозуміла!
  • ky
    6 червня 2012 р.
    Відповісти
    А де позов до Інтернетів? Там стільки всього було...
  • PJCz
    6 червня 2012 р.
    Відповісти
    Материлась эта распущенная дамочка так, как на Одесском привозе никто не матерится. С судом она просто насмешила публику. Понятно же, что видео она не сотрёт, а там о ней "ВСЁ", так что факты о её "деловой репутации" смотрите на видео.
  • vasy
    6 червня 2012 р.
    Відповісти
    на рожу посмотриш ,и сразу видно украинский Б О М О Н Д
  • Igor
    6 червня 2012 р.
    Відповісти
    Підніміть архів негайно... Дізнайтесь, що робила розинська на верхньому поверсі Львівської податкової де були готельні номери... Знайдіть дівчат які там працювали і все стане ясно.... Хоча і так кожній глузд їй людині видно що це за потіора!!!

    За те як вона повелась із даішниками в европе вона була б давно в турмі на 30 днів, а не на телебаченні
    • morze
      6 червня 2012 р.
      Відповісти
      Действительно, а почему она еще не отбыла наказание за сопротивление действиям сотрудникам ГАИ?
  • Gthtw
    6 червня 2012 р.
    Відповісти
    А что вы хотели от шмары избранник которой скандальный Мельниченко. Она наскандалит и смоется в Америку и как пел Высоцкий: а потом про этот случай раструбят по би би си.
  • NIk
    6 червня 2012 р.
    Відповісти
    Видел я как себя вела эта дама. Сказать что вела себя отвратительно, хуже бабы базарной, это ничего не сказать. Судя по всему дальнейшее развитие безнаказанности в обществе, будет порождать подобных хамок. Интересно что это отмороженное ещё и в суд подало.
  • Віталік
    6 червня 2012 р.
    Відповісти
    Розита зажигает! Я бы обходил стороной таких девушек! Такое чудо в любой точке планеты неприятностей наделает!
  • Татьяна
    6 червня 2012 р.
    Відповісти
    Не является ли нарушением Вами Закона о защите персональных данных то, что своим цитированием заявления Вы сделали достоянием общественности контактные данные г-жи Розинской?
    • Українець
      6 червня 2012 р.
      Відповісти
      О! Ще одна Розінська вилізла. Вони мабуть лізуть на світло - потрібно порозбивати ліхтарі.