Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Проект "Ти чемпіон". Фаворит шоу програв новачку!

Розмір тексту:   Розділ: Ексклюзив Опублікував: Володимир Мула8 листопада 2010 р., 15:28
Проект "Ти чемпіон". Фаворит шоу програв новачку!
Заставка телеканалу "Україна"

Давид Табатадзе, якому  багато фахівців прогнозували перемогу у боксерському шоу "Ти чемпіон", несподівано програв новачку професіонального рингу Богдану Процишину.

Разом з рівняниним до другого кола турніру вийшов молодий миколаївець Артур Буц, який легко переміг найстаршого учасника шоу маріупольця Артема Ширінова.

Останні два бої  стартового кола змагань виявилися  абсолютно несхожими: якщо в першому  протистоянні переможця визначити було не важко, то в другому поєдинку вечора сталася справжня сенсація.

Вечір боксу відкрили два новачки профі-рингу: 22-річний Артур Буц вийшов на ринг проти 32-річного "ветерана" Артема Ширінова. Миколаївець з перших секунд бою захопив центр рингу, а за 30 секунд до закінчення другої трихвилинки відправив суперника в нокдаун. У наступних двох раундах Буц впевнено довів поєдинок до перемоги: рахунок всіх суддівських записок - 40:35.

"Я знав, що мій  супротивник - досвідчений боксер, що він старший за мене. Але також я знав, що він якийсь проміжок часу не боксував, і що у нього втрачено відчуття противника, втрачені фізичні дані", - поділився враженнями Артур Буц.

У другому поєдинку у ринзі зійшлися два абсолютно  різних суперника: техніці і досвіду Давида Табатадзе Богдан Процишин протиставив фізичну міць і силу волі. У перших двох раундах перевагу мав Табатадзе, а другу половину поєдинку виграв Процишин. Рішення суддів - 38:38, 39:38 і 40:36 на користь Процишина - викликало бурю емоцій у сторони, що програла.

"Я переборов себе і свій страх. Я вийшов на ринг, мені хотілося боксувати, я не думав про страх, не думав, що те, що пропущу удари і вийду побитим", - сказав Богдан Процишин і пообіцяв довести Табатадзе не випадковість своєї перемоги в матчі-реванші, якщо такий відбудеться.

Після шести поєдинків  першого кола визначилися всі  учасники наступної стадії змагань. Ними стали: Валентин Куц, Андрій Шаманський, Олексій Кошевець, Юрій Павлючик, Артур Буц і Богдан Процишин. Саме ця шістка в особистих зустрічах і визначить трьох півфіналістів. А четвертим щасливчиком стане переможець СМС-голосування телеглядачів, умови якого будуть оприлюднені на сайті проекту http://champion.kanalukraina.tv/.

Нагадаємо, шоу "Ти чемпіон" об'єднує дві принципово важливі складові. З одного боку, це спортивний проект - змагання молодих боксерів за один мільйон гривень. З іншого - це програма з потужним соціальним підтекстом, що показує непростий шлях героїв проекту до втілення своєї мрії.

Учасниками програми стали 13 боксерів з різних куточків України. Кожен з тих, хто програв, має можливість повернутися, якщо стане лідером глядацького голосування перед півфіналами турніру.

Ведучі: Костя Цзю - екс-абсолютний чемпіон світу серед  професіоналів, Денис Нікіфоров - виконавець головної ролі у фільмах "Бій з  тінню" і "Бій з тінню 2. Реванш", Аліна Шатернікова - екс-чемпіонка світу серед професіоналів.

Дивіться  шоу "Ти чемпіон" щонеділі о 21.30.

ЗАТ "Телерадіокомпанія "Україна" - один з провідних національних телеканалів країни.

Телеканал "Україна" охоплює всі глядацькі групи. Мовлення - інформаційне, пізнавальне, дитяче, розважальне, художнє, спортивне. Здійснюється в кабелі, через супутник та в ефірі.

У лютому 2010 року канал посів друге місце в рейтингу українських телеканалів з результатами частки 10,16% і рейтингу 1,76% (за аудиторією 18 +, 50 000 +, дані GFK Ukraine).

За підсумками 2009 року телеканал вийшов на третє місце в рейтингу загальнонаціональних телеканалів з результатами частки 8,52% і рейтингу 1,3% (по аудиторії 18 +, 50 000 +, дані GFK Ukraine).

Основним акціонером телеканалу "Україна" є компанія Систем Кепітал Менеджмент (99,93% володіння акцій).

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Проект Ти - Чемпіон 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим