Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Володимир Мула

всі матеріали автора

У Росії з'явиться телеканал "Че"

Розмір тексту:   14 жовтня 2015 р., 15:28
У Росії з'явиться телеканал "Че"

"СТС Медиа" закриває російський канал "Перец". З 12 листопада замість нього почне мовити новий телеканал "Че".

У вересні ЗАТ "ТВ Дарьял", на яке оформлена ліцензія каналу "Перец", зареєструвало ЗМІ під назвою "Че", як це випливає з реєстру Роскомнагляду. 30 вересня Федеральна конкурсна комісія РФ схвалила зміни у ліцензії мовлення, що підтвердив представник Роскомнагляду.

За інформацією джерел "Коммерсанта", новий телеканал запуститься 12 листопада.

Представники "Перца" та "СТС Медиа" відмовилися від коментарів.

Як і "Перец", "Че" буде орієнтований переважно на чоловічу аудиторію, однак його можна буде дивитися "разом із сім'єю". Замість кримінальних серіалів та шоу в дусі "Голі та смішні" на "Че" планують показувати більш інтелектуальні передачі - про чоловічі професії, захоплення та історію країни.

За інформацією видання, назву було обрано через асоціації зі словами "человек", "честь", "увлечения" , "чемпионы", ім'ям Че Гевари і т.д. Новий телеканал розробляється всередині "СТС Медиа" у рамках бюджету "Перца", який порівняно з 2014 скоротився на 15-20%: холдинг оптимізував роботу з постачальниками контенту, які через кризу готові понижувати ціни, тому вдалося створити нові програми за менший бюджет.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: osvita.mediasapiens.ua
Теги: Россия СТС Медиа 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим