Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Володимир Мула

всі матеріали автора

Журналіст телеканалів "Футбол 1/ Футбол 2" поскаржився в УЄФА на "Динамо" (Київ)

Розмір тексту:   4 листопада 2016 р., 10:19
Журналіст телеканалів "Футбол 1/ Футбол 2" поскаржився в УЄФА на "Динамо" (Київ)

Після виїзного матчу "Бенфіка" (Лісабон, Португалія) - "Динамо" (Київ) Ігор Бурбас, журналіст телеканалів "Футбол 1/ Футбол 2", які належать Рінату Ахметову, заявив, що планує подати скаргу в УЄФА на футбольний клуб "Динамо". Журналіст висловив невдоволення недостатньо розгорнутими відповідями гравців команди на передматчевих та післяматчевих інтерв'ю.

Про це представник УЄФА Ендрю Скотт поінформував співробітника прес-служби "Динамо" Юрія Щербицького, повідомляє видання "Динамомания".

Ендрю Скотт поцікавився у Юрія Щербицького підставами виникнення такої ситуації і отримав пояснення, що динамівці мінімізували своє спілкування з каналом "Футбол 1" після того, як експерт телеканалу Сергій Морозов образив гравця "Динамо" Андрія Ярмоленка, назвавши його "бидлом". Клуб вимагає вибачення перед журналістом.

Як пише "Динамомания", така позиція клубу була повністю прийнята представником УЄФА.

Юрій Щербицький заявив, що клуб дотримується всіх регламентних норм УЄФА, надаючи каналу "Футбол" для спілкування всіх тих гравців, яких вони просять. "А вже як кому спілкуватися з "Футболом", в регламенті не прописано", - заявив він.

"Що стосується останнього матчу в Лісабоні, то за бажанням "футболівців" на перед матчевих інтерв'ю їм була надана можливість поспілкуватися з Мораесом і Гонсалесом, які, як і їх партнери, обмежилися гранично короткими відповідями. Водночас паралельно Антунеш дав розгорнуте інтерв'ю португальському бродкастеру, адже там не працює експерт Морозов", - зазначив представник прес-служби "Динамо".

За його словами, після матчу з "Бенфікою" журналісти каналу "Футбол" спілкувалися відразу з чотирма гравцями "Динамо" - Рибалкою, Сидорчуком, Рудьком і Бесєдіним. Це спілкування з "Футболом" було також гранично мінімізовано, підкреслив Юрій Щербицький.

"Так чи інакше така практика спілкування з "Футболом" буде продовжена і надалі, поки, нарешті, канал не вживе заходів, щоб виправити ситуацію, що склалася не з вини "Динамо"", - заявив співробітник прес-служби "Динамо".

Як відомо, у травні експерт каналу "Футбол 1" Сергій Морозов назвав у прямому ефірі футболіста "Динамо" Андрія Ярмоленка "футбольним бидлом".

Після цього головний тренер клубу Сергій Ребров оголосив про рішення футболістів київського клубу бойкотувати транслятора української Прем'єр-лігі (УПЛ) "Футбол 1". Наставник столичного клубу відмовився давати флеш-інтерв'ю кореспонденту телеканалу після матчу з "Металістом".

"Хлопці попросили не спілкуватися з цим телеканалом. Це не є нормальним, коли експерти стають головними, їм дозволено ображати гравців", - заявив тренер, слова якого наводить ua-football.com.

Нагадаємо, "Динамо" - один із шести клубів української Прем'єр-ліги, який входить до телевізійного пулу каналу "2+2", що належить Ігорю Коломойському. Решта клубів входить до телевізійного пулу "Медіа Групи Україна", якою володіє Рінат Ахметов. У липні телеканал "2+2" отримав ексклюзивні права на трансляцію поєдинків 6 клубів вищого українського дивізіону, що складає половину його учасників. Канал покаже домашні поєдинки "Динамо" (Київ), "Дніпро" (Дніпро), "Чорноморець" (Одеса), "Волинь" (Луцьк), "Карпати" (Львів), "Зоря" (Луганськ).

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: detector.media
Теги: Динамо УЄФА телеканал Футбол 1 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим