Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Володимир Мула

всі матеріали автора

Януковича освистали на відкритті "Олімпійського", однак телеглядачам цього не показали

Розмір тексту:   17 жовтня 2011 р., 23:16

Сьогодні у Києві грандіозно і помпезно відкривали головну спортивну арену країни. Транслював це дійство у "прямому" ефірі телеканал Україна.

Я невипадково взяв слово прямий у лапки, оскільки живим ефіром це назвати не можна. Трансляція із стадіону йшла із 20-хвилинним запізненням, та й ще неодноразово переривалась рекламою. Деякі куски записувались, монтувались на ходу і з'являлись в ефірі не у тій послідовності, за якою проходила церемонія відкриття безпосередньо на стадіоні.

На додачу до цього всього картинка супроводжувалась написом "Наживо".

Однак апогей вечора наступив тоді, коли на арені почав виступати Віктор Янукович. Присутні на стадіоні люди зустріли Президента свистом та вигуками, які тривали протягом усієї промови. Але цей бекграундний шум був вдало приглушений спеціалістами каналу "Україна", а сам спіч гаранта Конституції тривав в ефірі чітко від першого слова до останнього.

Як це все відбувалось безпосередньо на стадіоні, пропоную переглянути у нижчеприведеному відео, яке відзняв Мустафа Найєм.

P.S. Церемонія уже давним-давно закінчилась, а в ефірі телеглядачів ще тривалий час веселила Шакіра. Ось такий він живий етер на ТРК "Україна".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Віктор Янукович 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (1)