Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Володимир Мула

всі матеріали автора

Брендові магазини американських медіакорпорацій не дозволяють пройти осторонь

Розмір тексту:   15 січня 2013 р., 05:15

Столиця світу, імперське місто, великий транспортний вузол, бетонні джунглі, місто, що ніколи не спить. Всі ці прізвиська носить його величність Нью Йорк. Однак, на мій погляд, Велике Яблуко – це перш за все велетенський медіа-центр, у який надходять та генеруються велетенські потоки інформації.

У Нью Йорку базуються основні американські телевізійні канали - ABC, NBC, FOX News, MTV, CBS, SyFy та AMC. Що цікаво, ABC, FOX News та CBS знаходяться на одній вулиці, вибачте, авеню - Avenue of the Americas – у безпосередній близькості один від одного. Втім, NBC також далеко не втік – штаб-квартира телевізійної мережі базується в хмарочосі GE Building у Рокфеллерівському центрі між 48 тa 51 вулицями, які перетинаються з Avenue of the Americas.

Практично усі вищезазначені канали мають власні брендові магазини у мережі Інтернет. Однак деякі корпорації пішли далі і відкрили власні сувенірні лавки безпосередньо у будівлях власних офісів. Як відомо, американські мовники значну увагу приділяють маркетингу та популяризації власного продукту, тому перебуваючи в Нью Йорку я просто не міг не відвідати їхні крамнички.

Штаб-квартира HBO, заснованого у 1965 році Чарльзом Доуланом, знаходиться за адресою 1100, Avenue of Americas, New York City. Тут же базується і сувенірна крамничка мовника.

hbo_buildingСеред продукції HBO найбільш відомі телесеріали, багато з яких стали лауреатами телевізійних премій і отримали схвальні оцінки критиків. Та й справді, хто не чув про "Клан Сопрано" чи "Секс і Місто" або ж "Гру престолів"? Тому і продукція у сувенірному магазині відповідна – поціновувачі якого-небудь шоу можуть без проблем обзавестись як кухликом і блокнотом, так і кепкою чи футболкою. Ціни на сувеніри – від $12.hbo_shop

Entourage TMA Mug

HBO Shop постійно тішить відвідувачів різноманітними знижками та розпродажами. На сьогодні у магазині за фантастично низькими цінами можна придбати бейсболки, футболки, різного роду кепки, парфуми, відео продукцію та багато дріб'язкових сувенірів.

Ось такий кухлик, наприклад, зазвичай коштує $14.99, однак у даний час він знаходиться на розпродажі і вартує всього $2.97.

У день, коли я гуляв містом з фототехнікою, HBO Shop, на жаль, виявився закритим. Тому світлинами інтер'єру магазину я вас не потішу.

Однак ви матимете змогу зазирнути в NBC Experience Store!

Історія корпорації NBC датується далеким 1926 роком. Телекомпанію часто називають "павичем", через її стилізований логотип, що був створений спеціально для кольорових телепередач. За час свого існування корпорація справедливо вважається однією з наймогутніших в Америці.

nbc_shop_2Сувенірний магазин телеканалу NBC знаходиться у Рокфеллер центрі (30, Rockefeller Plaza, New York City). Площа крамниці значно перевищує квадратуру магазину HBO, де, на мій погляд, просто немає де розвернутись.nbc_shopТелеканал являється офіційним транслятором таких заходів, як Miss USA, Miss Universe, The NAACP Image Awards. Нічні шоу NBC - Saturday Night Live та The Tonight Show with Jay Leno – так само як і інформаційні проекти каналу - Meet the Press, Today, NBC Nightly News, Dateline NBC, Early Today - уже стали культовими. Звісно ж, канал приділяє значну увагу розважальним шоу та спортивним подіям. В ефір NBC виходять такі проекти, як The Biggest Loser, America's Got Talent , The Voice, Fashion Star, American Ninja Warrior та Take It All. Що ж до спортивного мовлення, то корпорація володіє ексклюзивними правами на показ матчів NFL та NHL, Олімпійських Ігор, а також змагань U.S. Open, Tour de France і Formula 1.

Відповідно до цього, у фірмовому магазині каналу можна натрапити на продукцію, що відповідає брендовим проектам корпорації - від серіалів F•R•I•E•N•D•S та House M.D до ранкового шоу Today.

nbc_shop_9

nbc_shop_8

nbc_shop_5

nbc_shop_6

nbc_shop_7

На другому поверсі крамнички усі охочі можуть перекусити у кафе NBC, насолодитись чудовим видом на Рокфеллерівський дворик та зробити фотографію у стилі улюбленої передачі телеканалу.

nbc_shop_4nbc_shop_3

До слова, у цій же будівлі ви можете сходити на екскурсію по студіях корпорації NBC. Під час туру у вас буде можливість потрапити за лаштунки таких шоу, як Saturday Night Live, Late Night with Jimmy Fallon, Nightly News with Brian Williams, The Today Show, Football Night in America, MSNBC та Dr. Oz. Під час екскурсії вам також запропонують стати ведучим/ою новин або програми погоди. Коштує таке задоволення $21 для дітей та $24 для дорослих.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим