Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Володимир Мула

всі матеріали автора

Як зараз виглядає будинок із фільму "Один вдома"?

Розмір тексту:   21 квітня 2016 р., 22:51

Чикаго - інтригуюча місцина. Саме тут починав свою розпусну діяльність Хью Хефнер, наводив шороху Аль Капоне та робив перші політичні кроки Барак Обама. До будинку останнього ми й вирішили поїхати, адже злі язики гуділи, що колишній сенатор від Іллінойсу час від часу зупиняється на 5046 S Greenwood Ave, Chicago, IL.

Не збрехали. Будинок справді охороняється крутими дядьками і готовий прийняти ще поки чинного американського президента у будь яку хвилину. Порівняйте із Межигір'ям і повеселіться)))

А далі, щоб задовольнити дитяче бажання побачити на власні очі будинок Home Alone ми взяли курс на Winnetka, Illinois. Це одне із найбагатших передмість Чикаго, яке багато хто характеризує як "найкраще місце для життя". Так, так - саме для життя. Робити тут нічого, це тиха, безпечна, мальовнича і спокійна місцина за 16 км на північ від Чикаго, де живуть білі (97%) із високим річним доходом, а середня вартість особняка - $1 400 000.

Що ж до будинку МакКалістерів, то знаходиться він у якихось 500 метрах від озера Мічиган за адресою 671 Lincoln Avenue, Winnetka, Illinois. Триповерховий особняк споруджений у 1920 році площею 395 кв. метрів. В ньому є 5 спалень, 4 ванні кімнати, оранжерея, патіо, камін, гараж. Ви це все бачили)

У 1988 році (за 2 роки до зйомок фільму) це "щастя" було продано за $875 000.

У 2011 році будинок знову було виставлено на продаж за $2 400 000, однак реальний покупець знайшовся лише за рік. Товстосум відвалив за особняк $1 585 000, що по мірках українських олігархів не так і багато...

Американська Мрія Comeback. Випуск 3. У гості до Обами та МакКалістерів

Спостерігати за проектом можна в офіційних пабліках "Американської Мрії":

Facebook - https://www.facebook.com/AmerykanskaMriya
вКонтакте - https://vk.com/amerykanskamriya
Instagram - https://instagram.com/amerykanskamriya

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим