Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Співробітники "Рен ТВ" звинуватили керівництво каналу в цензурі

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула4 травня 2011 р., 13:40
Співробітники "Рен ТВ" звинуватили керівництво каналу в цензурі

Співробітники інформаційної служби телеканалу "Рен ТВ" написали лист "На РЕН-ТВ больше нет новостей", в якому звинуватили керівництво каналу в цензурі. Лист опублікований на офіційному сайті Володимира Рижкова, співголови незареєстрованої Партії народної свободи.

Зокрема, в листі інформслужби наголошується, що програма "Новости 24", я зараз виходить на "Рен ТВ", вже не має ніякого відношення до тих новин, які раніше робив телеканал. Зміни в політиці каналу співробітники "Рен ТВ" пов'язують з призначенням на посаду головного редактора Володимира Тюліна, який змінив Олексія Абакумова.

У листі вказується, що з телеканалу збираються йти провідні журналісти, зокрема, ведучий Михайло Осокін. Не виключено, що найближчим часом перестане виходити програма "Неделя с Марианной Максимовской".

Співробітники телеканалу наголошують, що з введенням цензури на "Рен ТВ" були складені "чорні списки" політиків, яких не можна запрошувати на ефір. Серед них опинилися Борис Нємцов і Гарі Каспаров. "Замість репортажів про соціальні проблеми, боротьбу правозахисників і свавілля чиновників ефір зайнятий кримінальними новинами, повідомленнями про успіхи "силовиків" і "замовними" сюжетами, що вихваляють губернаторів і депутатів", - наголошується в листі.

Дирекція телеканалу відмовилася коментувати цей лист. У прес-службі "Рен ТВ" заявили, що канал не коментує анонімні листи.

Нагадаємо, Тюлін став головним редактором телеканалу в середині квітня поточного року. Раніше Маріанна Максимовська заявляла в ефірі радіостанції "Ехо Москви", що зміна керівництва не позначиться на політиці телеканалу.

Телекомпанія "Рен ТВ" була заснована 1 січня 1991 року. У 2007 році канал перейшов до інвестиційної компанії "Аброс", яка є "дочкою" петербурзького банку "Росія". У 2008 році співвласник банку Юрій Ковальчук заснував холдинг "Національна Медіа Група", до якого увійшли "Рен ТВ", "П'ятий канал" та газета "Известия". НМГ також контролює "Перший канал".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Lenta.Ru
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим