Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

National Geographic Channel домовився про продаж реклами в Україні

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула28 вересня 2012 р., 21:05
National Geographic Channel домовився про продаж реклами в Україні

Канал National Geographic Channel розпочинає продаж реклами в Україні.

Продаж здійснюватиметься через український сейлз-хаус "Панторія Плюс", з яким канал уклав ексклюзивну угоду.

"Ця угода відкриє дуже цікаві можливості для співпраці з локальними замовниками, які знайдуть на National Geographic Channel якісні програми та аудиторію. Це величезний потенціал для брендів, здатних втілити його як через традиційну пряму рекламу, так і через інтегроване спонсорство і творче партнерство", - сказала Дебора Армстронг, старший віце-президент з медіапродажу Fox International Channels (National Geographic Channel розповсюджує компанія FIC) в Європі.

Сергій Смілянський, директор з продажу сейлз-хаусу "Панторія Плюс" упевнений у тому, що NGC створить нові можливості для клієнтів: "Це симбіоз якісного програмного продукту і нової лояльної телеаудиторії, який ми тепер готові запропонувати нашим клієнтам".

Нагадаємо, National Geographic Channel - найбільший підрозділ світової некомерційної організації National Geographic Society. Канал - спільне підприємство National Geographic і Fox Cable Networks - мовить у всьому світі через FIC, яка в Україні також управляє розважальними каналами FOX і FOX Life, документальним каналом Nat Geo Wild і дитячим телеканалом Baby TV.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: National Geographic Channel 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим