Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

ТЕТ запускає новий проект з героями скетчкому "Чортиці у спідницях"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула8 листопада 2012 р., 23:06
ТЕТ запускає новий проект з героями скетчкому "Чортиці у спідницях"

Телеканал ТЕТ запускає новий проект "Чортівня щодня" з героями скетчкому "Чортиці у спідницях". Про це повідомляє прес-служба каналу.

За жанром це також скетчком. Прем'єра вийде в ефір у неділю, 18 листопада, о 21:55. У ролях: Тамара Калініна, Даша Бондарець, Руфіна Зінченко і Сергій Зенін.

Виробляє проект на замовлення каналу Selena Films.

"Три симпатичні, веселі і кмітливі дівчата - класична блондинка Даша, дивовижна екстремалка Тома і панк-тусовщиця Руфіна - дня не можуть прожити без того, щоб не пожартувати над кимось, і не зняти це на відео. Відтепер у їхню веселу компанію затесався привабливий молодий чоловік на ім'я Сергій - головна принада, на яку клюють саме дівчата", - йдеться в повідомленні каналу.

Нагадаємо, скетчком "Чортиці в спідницях" створювався за форматом Nasty Girls компанії 2waytraffic.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: телеканал ТЕТ 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим