Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Анатолій Єрема призначений головним продюсером каналу "1+1"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула22 листопада 2012 р., 15:58
Анатолій Єрема призначений головним продюсером каналу "1+1"

22 листопада Анатолій Єрема призначений головним продюсером з розважальних програм каналу "1+1". На цій посаді він куруватиме зовнішнє і внутрішнє виробництво для каналу.

Як відомо, раніше пан Єрема обіймав посаду головного редактора творчого об'єднання і працював над проектами "Міняю жінку", "Від пацанки до панянки", "Джентельменський набор", "Маша и Моделі", "Королева балу" тощо. Нагадаємо, раніше головним продюсером з розважальних програм "1+1" була Вікторія Шульженко, яка залишила канал у жовтні 2012 року.

Керівником проектів "Міняю жінку" і "Джентельменський набор" стане Владислав Матяш, Анатолій Єрема продовжить роботу над проектами в якості шеф-редактора до закінчення поточних сезонів. Проекти, які перебували в розробці творчого об'єднання , будуть перерозподілені у середині групи.

Також з цього дня "1+1" припинив трудові відносини з Оксаною Кучеровою, яка очолювала згадане творче об'єднання на каналі.

"Компанія гарантує виконання всіх узятих на себе трудових зобов'язань і ми продовжимо роботу з усіма співробітниками творчого об'єднання відповідно до раніше досягнутих домовленостей", - зазначив Олександр Ткаченко, генеральний директор "1+1 медіа".

У своєму коментарі Оксана Кучерова зазначила, що залишила "1+1", тому що "готова до власного виробництва і не лише на території України".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (1)

 
  • Окси
    22 листопада 2012 р.
    Відповісти
    Голубой огонек на "плюсах" теперь станет ежедневным. Все логично: и приход "квартальцев" и Ерема-меньшинство в кресле генпродюсера. Развлечемся! :) :)