Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Казахські телевізійники перепросили за погану трансляцію матчу "Актобе" - "Динамо"

Розмір тексту:   Розділ: Спорт на ТБ Опублікував: Володимир Мула22 серпня 2013 р., 20:18
Казахські телевізійники перепросили за погану трансляцію матчу "Актобе" - "Динамо"

Директор телеканалу KazSport Діас Ахметшаріп перепросив уболівальників за якість трансляції матчу Ліги Європи між "Актобе" і "Динамо".

"Насправді, за словами нашого режисера, відбулася плутанина. До останніх хвилин ми не могли домовитися з українськими колегами щодо формату, в якому ми будемо вести трансляцію і передавати сигнал до Києва. Ми повезли спеціально в Актобе кілька камер з Алмати, які знімають в новому форматі 16 на 9, проте в Актобе були і старі камери з форматом 3 на 4.

Як сказав режисер, їм постійно доводилося переналаштовувати техніку і в підсумку до спільного знаменника з українцями не дійшли. Камери були налаштовані в різних форматах і переналаштувати їх у перерві не встигли. Довелося показувати, що є", - сказав Ахметшаріп.

При цьому, директор телеканалу пообіцяв провести ретельне розслідування, підняти всю переписку між казахстанським режисером та українськими колегами. Якщо з'ясується, що провина повністю лежить на режисерові KazSport, він буде суворо покараний.

"Для нас це великий урок. Вже до наступної трансляції з Актобе ми постараємося виправити помилки. Будемо сподіватися, що вболівальники нас пробачать. Поступово ми оновимо всю нашу техніку в регіонах під потрібний формат. Також ми сподіваємося, що 29 серпня наші українські колеги подадуть нам хороший сигнал і проблем не буде", - наголосив директор телеканалу KazSport.

Нагадаємо, що в першому матчі раунду плей-офф Ліги Європи київське "Динамо" на виїзді переграло Актобе. Матч завершився з рахунком 2:3.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: vesti.kz
Теги: Казахстан трансляція 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим