Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"На "1+1" давно немає російських пропагандистських серіалів" - гендиректор Ткаченко

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула14 березня 2014 р., 23:23
"На "1+1" давно немає російських пропагандистських серіалів" - гендиректор Ткаченко

Генеральний директор телегрупи "1+1 медіа" Олександр Ткаченко заявив, що на каналі "1+1" вже давно немає російських пропагандистських серіалів. Про це він сказав у коментарі "Телекритиці", відповідаючи на питання, чи готова його телегрупа тимчасово відмовитися від трансляції російського контенту, зокрема фільмів і серіалів, які пропагують російських правоохоронців, військових і бійців загонів спецпризначення.

"Питання на сьогоднішній момент дискусійне, враховуючи те, що російські канали по суті беруть участь в інформаційній війні. Але на "1+1" серіалів, які б пропагували велич КДБ, специфічні погляди на радянську історію чи відродження духу великої імперії, в принципі немає. Ми для себе це внутрішнє рішення прийняли вже давно: з такого роду продукцією ми не працюємо. Тому для нас питання неактуальне", - сказав пан Ткаченко.

"Ми продовжуємо працювати і будемо працювати з російськими мелодраматичними серіалами, з кращими знаковими проектами", - додав він.

Водночас на каналі "2+2" групи "1+1 медіа" продовжують транслюватися російські серіали і фільми про правоохоронців і військових, наприклад, "Солдати", "Сармат" тощо. 

Як відомо, в ефірі каналу ICTV транслюються російські серіали про міліцію, військових і спецназ "Опери. Хроніки вбивчого відділу", "Вулиці розбитих ліхтарів", "Братани", "Чужий район", "Лісник" та інші, в ефірі "Інтера" - "Повернення Мухтара", на НТН - "Летючий загін", "Вулиці розбитих ліхтарів", "Державний захист", "Банди", на каналі "Україна" - "Шаман", "Ментівські війни".

Нагадаємо, Державний комітет телебачення і радіомовлення України виступив з офіційним зверненням до керівників телерадіокомпаній та журналістів, у якому просить утриматись канали від показу розважальних, гумористичних програм, особливо від російських пригодницьких фільмів, які пропагують російських правоохоронців та війська спеціального призначення. Держкомтелерадіо просить канали піти на такий крок, щоб протистояти інформаційній агресії з боку Російської Федерації.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим