Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Комбати разом із поплічниками Ляшка привезли під офіс "1+1" машину лайна

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула10 жовтня 2014 р., 13:40
Комбати разом із поплічниками Ляшка привезли під офіс "1+1" машину лайна

Учасники АТО, бійці та командири добровольчих підрозділів "Луганськ-1", "Айдар", "Свята Марія" разом із членами партії Ляшка привезли машину лайна під телеканал "1+1".

Про це у мережі Facebook написав депутат Київської міської ради від РП Ігор Мосійчук.

За словами Мосійчука, учасники акції таким чином демонструють суспільству своє ставлення до телеканалу та його власника – олігарха Ігора Коломойського.

"Брудний канал не гнушається нічим: вигадує небилиці про нібито вкрадені волонтерами РПа втомобілі, які насправді вже 3 місяці на АТО; виривають слова іших волонтерів з контексту – і все заради чорного піару в бік ОВ та його команди. Верхом цинізму стало втручання ТСН в особисте життя Ляшка та нападки в бік його матері. Я вже мовчу про постійне втручання журналістів Ляшка в його стосунки з дружиною та переслідування їхньої дитини" - написав Мосійчук.

"Комбати називають свою акцію з лайном попереджувальною. У випадку, якщо ТСН не припинить лайнометання в бік учасників АТО та тих, хто їм допомагає (зокрема Ляшко та його команди), комбати обіцяють особисто прийти на телеканал з дружнім візитом і прочитати псевдо-журналістам лекцію з журналістської етики" - резюмував депутат.

На каналі витівку Ляшка сприйняли іронічно. "Ми переконались, що його існування таки не міф, а реальність. В дворі офісу каналу молоді хлопці в балаклавах висипали землю із сухим перегноєм. Найбільше дивує той факт, що бійці підрозділу Ляшка перебувають не в зоні АТО захищаючи країну від агресора, а займаються сільськогосподарською
діяльністю. У будь-якому випадку, канал вдячний за добрива, ними ми підживемо калиновий гай в пам'ять Небесної Сотні, висаджений нашими співробітниками цього літа" - прокоментували витівку нардепа на "1+1".

Як відомо, Ігор Мосійчук є членом "Радикальної партії" Олега Ляшка, балотується до Верховної ради за списком під #9.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Олег Ляшко телеканал 1+1 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим