Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

У Литві на три місяці зупинено трансляцію російського каналу "РТР-Планета"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула9 квітня 2015 р., 14:20
У Литві на три місяці зупинено трансляцію російського каналу "РТР-Планета"

Литовська комісія з питань радіо та телемовлення (ЛКРТМ) на три місяці зупинила ретрансляцію усіх програм російського каналу "РТР-Планета".

Комісія зробила висновок, що у своїх програмах телекомпанія підбурювала до війни та розпалювала ворожнечу. Крім того, порушувала закон про інформування суспільства. ЛКРТМ повідомила про порушення і про застосування заборонних заходів Єврокомісію.

"Під час консультацій з державою, що транслює телепрограми, та Єврокомісією не вдалося дійти згоди впродовж 15 днів після попередження, порушення продовжуються", - зазначила литовська комісія.

Раніше санкції були застосовані щодо ефіру передачі "Вечір з Володимиром Соловйовим" за 12 березня. Голова ЛКРТМ Едмундас Вайтекунас заявив, що ця програма "формувала думку про українців як про ворогів, ігнорувала та принижувала територіальну цілісність України", у ній також звучали заклики розправитися з українцями.

"РТР-Планета" - міжнародний російський супутниковий телеканал, що входить до складу Всеросійської державної телевізійної та радіомовної компанії. Власних програм канал не має, а ретранслює передачі, фільми та серіали інших каналів ВДТРК.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: osvita.mediasapiens.ua
Теги: РТР Планета Литва 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим