Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Денисов: "Конфлікт Леоненка із Ребровим вичерпано"

Розмір тексту:   Розділ: Спорт на ТБ Опублікував: Володимир Мула4 серпня 2015 р., 16:17
Денисов: "Конфлікт Леоненка із Ребровим вичерпано"

Директор каналів "Футбол 1"/"Футбол 2" Олександр Денисов прокоментував ситуацію навколо конфлікту між експертом каналів Віктором Леоненком і головним тренером "Динамо" Сергієм Ребровим.

"Почну з того, що жодного конфлікту в каналу з Сергієм Ребровим ніколи не було і нема. Можливо, це окремий випадок - Реброву не сподобалося, що говорить Віктор Леоненко", - сказав Олександр Денисов.

"Точно знаю, що Ребров і Леоненко сьогодні зідзвонювалися і щиро поговорили. Якщо конфлікт і був, то його вичерпано.

"Якби Віктор Леоненко не був цікавим, його б ніхто не цитував, і він не сидів би в студії "Великого футболу". Будь-яке його інтерв'ю розбирають на цитати. Сайтам це потрібно, вони завжди отримують завдяки Леоненку великий трафік.

Телебачення - це жанр. Леоненко може не подобатися "Динамо", інший експерт може не подобатися іншому клубу. Але ж я цього і вимагаю, щоб розмова в студії не була "в одні ворота", щоб була дискусія, різні думки. Футбол - це завжди дискусія, у кожного свій погляд на один і той же матч. Я можу бути не згоден з думкою експертів, вони можуть бути не згідні з моєю.

Спілкувався недавно з президентом "Динамо". Ігор Суркіс каже, що у нього немає питань до програми і до телеканалу, що у нас об'єктивна, зважена фахова оцінка: коли київський клуб грає погано, ми критикуємо, коли добре - говорим про це.

Те, що говорить Леоненко, це його думка. Але його думка на сьогодні цікава телеглядачеві, вболівальнику. Віктор Леоненко працював і буде у нас працювати", - підсумував директор каналів "Футбол 1"/"Футбол 2".

Нагадаємо, головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров відмовився давати будь-які коментарі та інтерв'ю телеканалам "Футбол 1/Футбол 2". Коуч біло-синіх повідомив представникам телеканалів, що не збирається давати їм коментарі до тих пір, поки на "Футбол 1/Футбол 2" намагається працювати в ролі експерта екс-футболіст Віктор Леоненко, який, як відомо, останнім часом спеціалізується на поливанні брудом "Динамо", гравців команди і тренерського штабу.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим