Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Миш'як і авторучка. Боярський іронічно відреагував на заборону в'їзду в Україну

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула1 вересня 2015 р., 11:05
Миш'як і авторучка. Боярський іронічно відреагував на заборону в'їзду в Україну

Популярний російський артист актор Михайло Боярський іронічно відреагував на новий список Служби безпеки України, згідно з яким йому заборонено в'їжджати в Україну.

За словами головного "мушкетера", заборона на відвідування України його абсолютно не хвилює. "Я не можу уявити собі подальшого життя без відвідин України. У мене в склянці миш'як, на столі авторучка і листок. Зараз я напишу: "У моїй смерті прошу нікого не винити" - і вкорочу собі віку", - сказав Боярський.

 

Нагадаємо, що СБУ оприлюднила список з 16 громадян Росії, котрим заборонено в'їжджати в Україну. Крім Боярського, в ньому опинилися Микита Міхалков, Олег Газманов, Йосип Кобзон, співачка Валерія, Йосип Пригожин, Сергій Безруков, Микола Расторгуєв, Іван Охлобистін, Михайло Пореченков, Григорій Лепс, Жерар Депардьє, Станіслав П'єха та ін.

Нагадаємо, що раніше Мінкульт опублікував "чорний список", до якого увійшло 600 діячів культури з усього світу. Усі перераховані в ньому особи є персонами нон грата в Україні.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим