Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Меладзе розповів, чому не відправив на "Євробачення-2016" дружину Брежнєву

Розмір тексту:   Розділ: ТелеBIZ Опублікував: Володимир Мула1 лютого 2016 р., 23:37
Меладзе розповів, чому не відправив на "Євробачення-2016" дружину Брежнєву

Суддя національного відбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2016" Костянтин Меладзе розповів, чому його дружина Віра Брежнєва не бере участь у кастингу.

За словами Меладзе, він не бачить у цьому сенсу.

"Я не бачу в цьому сенсу. Це вже гастрольні артисти, які реально сформувалися. Тут потрібно давати дорогу таким людям, яким необхідний кар'єрний ривок", - пояснив Меладзе в коментарі kp.ua.

Окрім того композитор пояснив, чи є шанс перемогти у нацвідборі Насті Приходько, яка у 2009 році вже їздила на "Євробачення", щоправда, від Росії. Зауважимо, що тоді Меладзе був продюсером Приходько.

"Вісім років тому я так само її прослуховував, коли шукав учасників на "Фабрику зірок". Ну, вона змінилася! Настя зараз досвідчений артист, чудово виглядає, знає, що робить. А шанс? Він є у всіх. З 18 людей, мені здається, у десяти є шанс, враховуючи і її", - прокоментував продюсер.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТСН
Теги: Віра Брежнєва Костянтин Меладзе 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим