Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

ТЕТ запускає ситком "Одного разу в Одесі"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула12 квітня 2016 р., 16:09
ТЕТ запускає ситком "Одного разу в Одесі"

18 квітня в ефірі телеканалу ТЕТ відбудеться всеукраїнська прем'єра комедійного серіалу "Одного разу в Одесі". Серіал будуть показувати з понеділка по четвер о 20.00.

"Одного разу в Одесі" - це комедійний серіал від студії "Квартал-95" і "Драйв Продакшн", який був знятий на замовлення телеканалу ТЕТ. Ситком є спіноффом відомого скетчкому "Країна У", історія виявилася настільки вдалою, що стала основою для окремого серіалу. Це історія про четвірку друзів-одеситів Гришу, Костю, Льову і Шуру, що живуть в одній комунальній квартирі. Цей квартет нерозлучних друзів раптово розбавляє дівчина Юля, яка приїхала з іншого міста вступати до університету, і вносить дисонанс в спокійне життя героїв серіалу. Жоден з хлопців не залишається байдужим до нової чудової сусідки.

"Країна У" продовжує розширюватися. Першим окремим (spin-off) проектом став ситком "Одного разу під Полтавою", настала черга Одеси. Веселій четвірці стало тісно в рамках скетчкому і ситком "Одного разу в Одесі" став логічним продовженням їх історії", - розповідає про серіал креативний продюсер серіалу Андрій Чивурін.

Роль Кості виконує Сергій Середа, Шуру грає Олександр Станкевич, Гришу - Григорій Гущин, в ролі Льови - Левон Назінян. Відомі КВНщики вже раніше знімалися в скетчкомі "Країна У" та "Казки У". Роль Юлії виконала співачка MamaRika, це нова героїня в одеській історії з циклу "Країна У".

Актори Сергій Середа, Олександр Станкевич, Григорій Гущин, Левон Назінян також є й сценаристами серіалу. Над сценарієм ситкому працювали й інші учасники колективу "Одеські манси". Режисером серіалу виступила Яна Антонець. Зйомки проходили в Одесі в минулому році, в результаті було знято 8 серій (перший сезон). Як повідомляє канал, скоро стартують зйомки другого сезону.

Нагадаємо, перший сезон скетчкому "Країна У" вийшов на каналі ТЕТ 7 жовтня 2013 року.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: detector.media
Теги: телеканал ТЕТ 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим