Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Для "Євробачення-2017" потрібно 10 мільйонів євро - чиновник

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула18 травня 2016 р., 13:40
Для "Євробачення-2017" потрібно 10 мільйонів євро - чиновник

На проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017" потрібно 10 мільйонів євро.

Про це заявив співголова партії "Наш край", перший заступник голови КМДА під час підготовки та проведення "Євро-2012" Олександр Мазурчак, повідомляє сайт партії.

За його словами, "Євробачення-2017" відбудеться, найімовірніше, у Києві та переважно за бюджетні кошти.

"Найголовніші витрати стосуватимуться обладнання місця проведення концерту. У нас немає ані у Києві, ані у регіонах жодного готового майданчика, який би відповідав умовам проведення такого конкурсу. Але у столиці більш пристосована для цього інфраструктура, тому, радше за все, фінал "Євробачення–2017" відбудеться саме тут", – сказав Мазурчак.

Він додав, що практика свідчить, що на подібні заходи від спонсорів можна залучити до 10% коштів, усе решта – покриватиметься з бюджету.

Разом з тим, Мазурчак наголосив на важливості та престижності проведення Євробачення.

"Це дасть можливість привернути позитивну увагу до Києва і України та, як наслідок, стимулювати розвиток туризму в майбутньому. У світі побутує думка, що в Україні триває війна й, зокрема, у Києві – небезпечно. Тому важливо, щоб уряд та влада міста продемонстрували, що здатні гарантувати безпеку тим, хто приїде", – підсумував Мазурчак.

Як відомо, перемогу у "Євробаченні-2016" здобула Джамала, тому наступний пісенний конкурс пройде в Україні.

Мер Києва запевнив, що столиця гідно підготується, щоб провести Євробачення на найвищому рівні.

Прем'єр Володимир Гройсман вважає, що для визначення міста, в якому буде проходити пісенний конкурс "Євробачення-2017", варто організувати всеукраїнський конкурс серед мегаполісів-претендентів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: УП
Теги: Джамала Євробачення-2017 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим