Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"На "Євробаченні-2016" я голосно вигукувала Лазарєву "Добридень!" - Джамала

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула24 травня 2016 р., 13:30
"На "Євробаченні-2016" я голосно вигукувала Лазарєву "Добридень!" - Джамала

Українська співачка Джамала, завдяки якій "Євробачення-2017" відбудеться в Україні, розповіла подробиці залаштунків конкурсу.

Артистка зізналася, що відчувала сильний тиск під час пісенного змагання, оскільки не хотіла підвести рідну країну.

Окрім того, розповіла Джамала, до неї першим підійшов російський конкурсант Сергій Лазарєв і побажав успіху.

"Всі учасники "Євробачення" робили пісні дійсно під цей конкурс. У Сергія був дуже сильний номер, він був детально продуманий. Дуже багато у нього було всього. Ми коли стояли з ним поряд за лаштунками, він підійшов сам і сказав: "Я тобі бажаю успіху". Я йому сказала: "Сергію, я тобі теж бажаю успіху". Я просто уявила, як на нього вже почали тиснути. І вже було складно їм навіть вітатися, коли вони повз проходили. Я їм голосно вигукувала: "Добридень!" - згадала Джамала.

Також співачка прокоментувала весь той бруд, який ллється на неї в російських ЗМІ, які намагаються знайти щось, аби спростувати перемогу Джамали.

"Мені це дуже неприємно, тому що всі виконавці після моєї перемоги, навіть Австралія, з якою у нас була страшна боротьба. І вона мене привітала. Це було дуже щиро. Мені телефонували з Америки такі музиканти, про яких я тільки мріяла", - розповіла співачка.

До слова, Джамалу з перемогою на "Євробаченні-2016" привітав президент України, співак Джастін Тімберлейк, проте найбільше Джамала була шокована дзвінком президента Туреччини.

"Коли мені зателефонував президент Туреччини, я була дуже здивована. Він мені подякував, що вперше тюркська мова прозвучала і вона перемогла", - поділилася Джамала.

Окрім того співачка розповіла, як кримські татари вболівали за неї у Криму.

"Я знаю, що зараз мама з татом отримують дуже багато квітів, до них ціле паломництво. Приходять люди похилого віку, приносять пироги. Вони казали, що коли я співала, вони просто стояли на колінах і читали молитву. Мама каже, що навіть ті люди, які не підтримували Україну і не поділяли мою позицію, вони зараз змінилися. Мені здається, що хоч це не надовго, але це якось об'єднало Крим", - висловила впевненість Джамала. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТСН
Теги: Джамала Євробачення-2016 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим