Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Люк Бессон зніме фільм про затонулий підводний човен "Курськ"

Розмір тексту:   Розділ: Кіно Опублікував: Володимир Мула3 грудня 2016 р., 11:15
Люк Бессон зніме фільм про затонулий підводний човен "Курськ"

Французький кінорежисер Люк Бессон зніматиме фільм про затонулий підводний човен "Курськ" без участі російських військових. Міноборони РФ відмовило йому в розкритті державної таємниці, а також не видало дозвіл на зйомку, передає Life з посиланням на екс-співпродюсера стрічки Андрія Сігле.

"У Міністерстві оборони РФ наших старань ніхто не оцінив, дозволу не зйомку так і не видали, доступу до держтаємниці немає, гробове мовчання. Картина буде повністю зніматися силами французької команди", - зазначив він.

Також Сігле заявив, що позицію французького режисера не схвалюють родичі загиблих, оскільки Бессон звинувачує в трагедії воєначальників ВМФ.

"Наша ідея ще до Бессона полягала в створенні максимально правдивого фільму без безлічі допущених іноземцями помилок. Чимало ми виправили, але щось неминуче просочиться і буде непомічене широкою публікою", - сказав Сігле.

Відомо, що в майбутньому блокбастері Бессона одну з головних ролей виконає Маттіас Шанартс ("Чорна книга"). Режисером картини також виступить данець Томас Вінтенберг ("Полювання"). Вихід стрічки в прокат очікується у 2017 році.

Підводний човен К-141 "Курськ" - російський атомний підводний ракетоносний крейсер, прийнятий в експлуатацію у 1994 році. Перебував у складі російського флоту з 1995 по 2000 роки. Затонув підводний човен в Баренцевому морі у результаті катастрофи на глибині 108 метрів. 118 осіб екіпажу, які перебували на борту, загинули.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ua.korrespondent.net
Теги: Люк Бессон 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим