Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Телеканал Савіка Шустера припиняє роботу

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула1 березня 2017 р., 11:49
Телеканал Савіка Шустера припиняє роботу

Телеканал Савіка Шустера припиняє роботу.

Про це у Фейсбуці написав генеральний директор 3S.tv Павло Єлізаров.

"На жаль, завтра - останній день мовлення нашого каналу на супутнику. Дякую всім за підтримку, проте нас критично мало. Ймовірно, ми випередили час" - заявив Єлізаров.

Нагадаємо, у квітні 2016 року Державна фіскальна служба України звинуватила Савіка Шустера в неподанні декларації про отриманий у 2008 році кредит у розмірі 1,34 млн євро, в ухиленні від сплати податку з доходів фізичних осіб на суму понад 2,1 млн грн.

Посадовців ТОВ "Савік Шустер студія", генеральним директором якої теж є Савік Шустер, ДФС звинуватила в заниженні податку на додану вартість на загальну суму 1,99 млн грн за рахунок заниження вартості телепрограми "Шустер live" у 2012-2014 роках.

Тоді ж Київський міський центр зайнятості анулював Савіку Шустеру дозвіл на роботу в Україні, але згодом Державна служба зайнятості призупинила дію цього рішення. Далі мовлення каналу не припинялося та в Савіка Шустера проблем із роботою в Україні не було.

1 грудня телеканал 3S.tv офіційно повідомив про припинення своєї діяльності з 1 січня 2017 року через фінансові труднощі. У той час на каналі повідомили, що 3S.tv шукатиме можливості відновити свою роботу у 2017 році. Тоді ж тимчасово виконуюча обов'язки директора телекомпанії "Київ" Світлана Криворучко пояснила, що програма "Шустер live", яка паралельно з 3S.tv виходила на каналі "Київ", на її каналі виходитиме тільки до кінця року, бо ліцензійна угода в телекомпанії "Київ" із ТОВ "Савік Шустер студія" підписана до 31 грудня 2016 року.

Згодом стало відомо, що канал 3S.tv продовжить свою роботу, якщо зможе зібрати $10 млн.

Починаючи з 1 січня 2017 року, 3S.tv продовжував мовити, транслюючи повтори старих програм.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: detector.media
Теги: Телебачення Савік Шустер 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим