Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

AXN Sci-Fi

Розмір тексту:   Розділ: Світові телекомпанії Опублікував: Володимир Мула27 грудня 2009 р., 20:43
AXN Sci-Fi
AXN Sci-Fi

AXN Sci-Fi - твій гід у світі фантастики та екшн

AXN Sci-Fi - кабельний телевізійний канал, який входить в мережу Sony Pictures Television International (SPTI), - підрозділ голлівудської студії Sony Pictures Entertainment. Телеканал повністю спеціалізується на показі фантастичних телесеріалів і фільмів.

Версія телеканалу для країн СНД вперше була запущена в 2007 році і зараз доступна глядачам України, Росії, Казахстану та Білорусі. AXN Sci-fi - це перший телеканал SPTI, який був запущений в СНД. Пропонуючи глядачам найкращі зразки фантастичних серіалів і фільмів з США і з усього світу, AXN SCI-FI виводить глядачів за межі буденного, сполучаючи стрімку наукову фантастику для широкої аудиторії у віці від 12 до 49 років.

AXN SCI-FI пропонує глядачам найкращі зразки фантастичних серіалів і фільмів, такі як: "Загублені", "Зоряні ворота", "Мутанти X", "Кайл XY", "Андромеда", "Мертві як я", "Зоряний шлях", "Надприродне", міні-серії за мотивами творів Стівена Кінга і знамениті голівудські блокбастери, наприклад "Армагедон" і "Невразливий".

Канал нараховує більше 9 мільйонів передплатників у Центральній Європі. 4 мільйони передплатників з центральної Європи канал зміг набрати всього за 2 роки роботи.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Axn Sci-Fi 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим