Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Телеканал "Інтер" покаже черговий фільм Оксани Байрак "Все можливо"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула24 березня 2010 р., 18:25
Телеканал "Інтер" покаже черговий фільм Оксани Байрак "Все можливо"
телеканал Інтер

Мелодрама "Все можливо" - це вже третя спільна робота відомого українського режисера Оксани Байрак і телеканалу "Інтер" (студія "Інтер Медіа Продакшн"). Як і всі фільми Байрак, це кіно - вибухова суміш кохання, інтриг, зради, прощення і дружби - знайомих кожному з нас. Головні ролі у картині виконали відомі актори - Лариса Удовиченко, Олег Штефанко, Наталія Васько і Володимир Горянський. Дивіться прем'єру фільму "Все можливо" на "Інтері" у неділю, 4 квітня, о 18:00.

- Фільм, як завжди, про кохання. Було б дивно, якби я знімала фільм про щось інше. Це історія про дуже складний любовний трикутник, - розповідає режисер фільму Оксана Байрак. - "Все можливо" - мій ювілейний, двадцятий фільм. Напевно, вперше сюжет моєї картини заплутаний настільки, що глядач зрозуміє, що відбувається, лише у середині фільму. А назви фільмів, якщо ви помітили, у мене завжди оптимістичні, точніше, незвичайні. Усі думають, що це комерційний хід: "Хочу дитину", "Кардіограма кохання". Але я завжди кажу, що це стан моєї душі, незалежно від того, про що фільм. І фільм "Все можливо" - це мій теперішній стан душі. У певний момент я зрозуміла, що все у моєму житті можливо.

У центрі сюжету - голова однієї з політичних партій Катерина Шаховська (Лариса Удовиченко), яка збирається балотуватися у президенти країни. Щоб зробити собі хороший піар, вона вирішує зняти фільм про своє особисте життя, яке зі сторони видається просто ідеальним: молодий чоловік, до того успішний психоаналітик - Олег (Олег Штефанко), і п'ятнадцятирічна донька-школярка із гарним ім'ям Злата.

За допомогою вона звертається до свого старого друга Єгора Кричевського (Володимир Горянський) - керівника одного з телеканалів. Катерина і не здогадується, що бажання зробити фільм та співпраця із режисером із вельми нестандартним баченням стане початком великих проблем у її родині.

Усе починається, коли Катерина знайомиться з режисером фільму Маргаритою Нікітіною (Наталія Васько) і вводить її у свою родину. З метою написання сценарію Маргарита день за днем проводить час у будинку Шаховської і, що цікаво, більшу його частину - з чоловіком Катерини. Між молодою жінкою та Олегом виникають дивні стосунки. Помітивши це, Катерина вирішує з'ясувати, що ж насправді пов'язує її чоловіка з Маргаритою. Вона й гадки не має, що правда виявиться набагато серйознішою, аніж вона могла собі уявити..

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим