Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Квартал 95" та "Інтер" роздають зіркам подарунки

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула12 травня 2010 р., 11:11
"Квартал 95" та "Інтер" роздають зіркам подарунки
телеканал Інтер

У суботу, 22 травня, о 20:30 на телеканалі "Інтер" дивіться другу програму "Під знаком Зодіаку", присвячену відомим Тельцям. Цього разу разом із ведучим Степаном Казаніним і Юрієм Стояновим свої іменини відсвяткують естрадні виконавці Маша Распутіна, Валерій Меладзе, Вікторія Дайнеко, Джамала, Alesha, гурти "Інь-Янь","Не Ангелы", Real O, а також гумористи Роман Карцев і Євген Кошовий, танцівник Влад Яма, художник з піска Наталя Нецеля та один з найсильніших людей планети Василь Вірастюк.

Тільці, як і представники інших знаків Зодіаку полюбляють сюрпризи, тому жоден із зіркових іменинників не залишиться цього дня без оригінального подарунка від творців шоу ("Студії Квартал-95" і телеканалу "Інтер").

Наприклад, дівчата з квартету Real O стали володарками першого запрошення на фінальний матч "Євро-2012"! Цей подарунок їм власноруч вручив директор адміністративного апарату МОК "Євро 2012 Україна" Олександр Нечитайло. Хто з ким буде грати у фінальному матчі Чемпіонату Європи з футболу, поки що невідомо, проте тепер достеменно відомо, хто буде очолювати команду вболівальниць.

Для учасниці конкурсу "Євробачення-2010" від України - співачки Alesha - творці шоу не обмежилися одним лише врученням подарунку, вони ще й вирішили розвіяти чутки про те, що вищезазначений пісенний конкурс у нашій країні дуже політизований. Тому вручити подарунки нашій представниці на "Євробаченні" доручили народному депутату Наталі Королевській.

- Ми сподіваємося, що в Україні буде не тільки "Євро-2012", але і "Євробачення-2011", - почала привітання Королевська. - Для цього потрібен талант, який в тебе, люба Alesha, безумовно, є. Але ми вирішили тобі подарувати ще декілька атрибутів, які тобі допоможуть завоювати перемогу. По-перше, це - скрипка, з якою переміг Олександр Рибак, і ковзани, з якими Євген Плющенко допоміг перемогти Дімі  Білану.

Російській співачці Вікторії Дайнеко для того, аби отримати подарунок, треба було роздягтися прямо на сцені! Справа у тому, що їй подарували заслуженого масажиста Валерія Бабіча, який з ходу заявив: "Люба Вікторіє, хочу вам сьогодні запропонувати унікальний масаж - роздягайтеся..." Дайнеко від такого сюрпризу осторопіла. Добре, що Степан Казанін вчасно врятував ситуацію. "Подарунок - справа інтимна, - заявив він масажисту. - Тому краще отримати його у гримерці". Не знаю, чи вдалося Віці насолодитися своїм подарунком сповна, але за лаштунки вона пішла під руку з Валерієм Бабічем. "Добре поєднання прізвища і професії у нашого масажиста, - кинув навздогін парочці Юрій Стоянов. - Масажист Бабіч... Віка, тримайся!"

А ось Влад Яма, Василь Вірастюк і Євген Кошовий все ж таки роздяглися у шоу "Під знаком Зодіаку" - вони вдяглися у смугасті купальні ретро-костюми і... заспівали! Таким чином, вони представлять глядачам шоу нове пісенне тріо - "Тріо лисих".

Які "сюрпризи" дістануться Валерію Меладзе, Маші Распутиній, Джамалі та іншим зірковим Тельцям, які взяли участь у програмі "Під знаком Зодіаку", дивіться 22 травня о 20.30 на телеканалі "Інтер".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим