Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Серіал "Сопрано" - прем'єра на ICTV

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула2 липня 2010 р., 14:41
Серіал "Сопрано" - прем'єра на ICTV
телеканал ICTV

Перший у світі серіал про злочинний світ, який удостоївся премії "Кращий драматичний серіал"! Картина, яка відкрила новий жанр — мафіозний фільм для всієї родини! Телеканал ICTV покаже своєму глядачеві чисту версію картини, так звану «без купюр», без вирізаних сцен із живим правильним перекладом. Понад 110 різних номінацій і 45 призів найпрестижніших кінопремій — далеко не весь перелік перемог всесвітнього кінохіта.

Спочатку "Сопрано" планувався як жорсткий повнометражний фільм про мафіозі. Однак проект, який вперше вийшов на екрани у 1999 році, згодом перетворився на серіал у 6 сезонів! Поступово похмурість зникла з кадрів, поступившись гумористичному та добродушному стилю.

— Це одне з приголомшливих шоу, які визначають напрямок у своєму жанрі. З першого епізоду "Сопрано" вийшов на найвищий рівень і утримався на ньому. Таке буває на телебаченні раз на покоління. Інші серіали завжди поступатимуться у порівнянні з "Сопрано", — говорить телекритик Тім Грей.

У центрі сюжетної лінії — американський мафіозний бос Тоні Сопрано (скорочено — Ті), у якого — дві родини. Одна — звичайна: дружина, двоє дітей, стара мати. Інша сім’я — серйозні італійські бандити, якими грамотно керує Тоні. Але життя на два фронти далеко не просте, і у містера Сопрано починаються проблеми зі здоров'ям.

Після того, як Ті раптово втрачає свідомість, сімейний лікар рекомендує йому звернутися до психіатра. Справа для здоров'я, безумовно, потрібна. Однак задушевні бесіди з лікарем категорично не вітаються серед колег-бандитів і бандитів-підлеглих. У тих колах, де живе і працює Тоні, за таке можуть і вбити. Тому візити до лікаря він тримає в суворій таємниці...

— Сопрано скопійовані зі злочинного сімейства Де Кавілканті. До недавнього часу воно орудувало у штаті Нью-Джерсі. Один з його членів, Джої Тінніес, зізнався в суді, що використав премудрості незаконного бізнесу із "Сопрано" та інших фільмів, — розповідає автор детективів Тім Адлер.

Популярність одного з найдорожчих шоу каналу HBO ("Секс у великому місті", "Мелроуз Плейс"), постановка кожної серії якого обходилася у 2 млн. доларів, зростала неймовірними темпами. Логотип серіалу став модним брендом. Фанати змітали з прилавків всю продукцію, на якій скромно зазначалося "Сопрано", вимагали від дизайнерів перетворити своє житло на квартиру Сопрано, а представники ФБР заявили, що в їхньому розпорядженні є записи розмови нью-йоркських мафіозі... які обговорювали зміст останньої серії "Сопрано".

Творцям серіалу одним з перших вдалося позбутися тлумачення мафії як банди нелюдських покидьків, при цьому уникнувши її возвеличення. Чорний гумор й іронія над тим, що світ речей часом також безжальний, як злочинний, додали картині необхідного шарму.

Дивіться повну версію повсякденного життя сучасного Хрещеного батька в серіалі "Сопрано" на ICTV з 13 липня, з вівторка по четвер, о 23:00, одразу по дві серії!

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Серіал Сопрано 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим