Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Середня частка трансляції фіналу "Народної зірки" склала 10,92%

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула7 грудня 2010 р., 21:22
Середня частка трансляції фіналу "Народної зірки" склала 10,92%
Проект "Народна зірка"

Одним з найяскравіших проектів цієї осені на телеканалі "Україна" стало шоу "Народна зірка", фінал якого відбувся минулої суботи.

Середня частка трансляції третього сезону проекту склала 10,92%, рейтинг - 3,11%*. Найбільш рейтинговим випуском шоу за весь період проекту став фінал "Народної зірки-3". Середня частка трансляції склала 13,27%, рейтинг 4,98%. У пікові моменти частка досягала 19,5%.

У цілому частка третього сезону, який проходив з 18 вересня по 4 грудня, на 32% вища за другий і на 2% вища за середню частку каналу протягом зазначеного періоду.

Шоу "Народна зірка" стартувало з фільмів про кастинги з показниками частки 9,47%, рейтингу - 2,13%. З початком прямих ефірів інтерес до програми у глядачів телеканалу "Україна" зріс: частка аудиторії збільшилася до 12,46%, рейтинг - 3,55%. Кращу частку (13,69%) мала програма за участю Юрія Антонова. Нагадаємо, за час третього сезону спеціальними гостями шоу були Лоліта, Ігор Крутой, Ірина Аллегрова та інші відомі естрадні виконавці.

Довідка про шоу:

Формула передачі проста: прояви свій музичний талант і стань "народною зіркою". Учасники - десять дуетів, які складаються із зірок естради і виконавців з народу, обраних за результатами всеукраїнського кастингу. Переможцями першого сезону стало тріо Потап, Настя і Уляна Рудакова (м. Маріуполь), другого - дует Ольга Полякова та Сергій Лоб (м. Кременчук). Кращими виконавцями третього сезону стала пара Злати Огневич і Асана Білялова (м. Сімферополь).

ЗАТ "Телерадіокомпанія "Україна" - один з провідних національних телеканалів країни.

Телеканал "Україна" охоплює всі глядацькі групи. Мовлення - інформаційне, пізнавальне, дитяче, розважальне, художнє, спортивне. Здійснюється в кабелі, через супутник та в ефірі.

У лютому 2010 року канал посів друге місце в рейтингу українських телеканалів з результатами частки 10,16% і рейтингу 1,76% (за аудиторією 18 +, 50 000 +, дані GFK Ukraine).

За підсумками 2009 року телеканал вийшов на третє місце в рейтингу загальнонаціональних телеканалів з результатами частки 8,52% і рейтингу 1,3% (по аудиторії 18 +, 50 000 +, дані GFK Ukraine).

Основним акціонером телеканалу "Україна" є компанія Систем Кепітал Менеджмент (99,93% володіння акцій).

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Народна Зірка - 3 рейтинг 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим