Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Інший футбол" подарує глядачам можливість відвідати поєдинок Євро-2012

Розмір тексту:   Розділ: Ексклюзив Опублікував: Володимир Мула27 січня 2012 р., 18:44
"Інший футбол" подарує глядачам можливість відвідати поєдинок Євро-2012

Проект "Інший футбол", який виходить ефір телеканалу ICTV щонеділі о 12:00, подарує українським вболівальникам можливість підтримати футболістів національної збірної під час поєдинку Чемпіонату Європи Україна – Англія безпосередньо на стадіоні. Про це ТелеПростору розповів друг Євро-2012 Микола Васильков.

"Ми хочемо на ICTV в усьому бути першими, що стосується теми Евра 2012 – розповідає ведучий та автор "Іншого футболу" Микола Васильков. - І ми прагнули уже тривалий час розіграти квитки на матчі чемпіонату Европи, оскільки поки ніхто їх на телебаченні не розігрував, лише відбувались розіграші у публічних вуличних акціях та в Інтернеті, проте це порівняно дуже мала авдиторія. Тепер, коли ми отримали таку унікальну нагоду завдяки розігришу, що проводить офіційний спонсор УЕФА Евро-2012 компанія Castrol, ми можемо щонеділі розігрувати по одному квитку на гру Англія-Україна на стадіоні "Донбас Арена", і через телебачення завдяки власній кмітливості квиток на матч нашої збірної матиме можливість отримати кожен".

Васильков впевнений, що гра з англійцями стане найважливішою в нашій групі з огляду на розподіл місць. "Саме тому ми би хотіли, аби підтримка на "Донбас Арені" в той день для нашої команди була максимальна" - заявляє журналіст.

Загалом компанія Castrol у "Іншому футболі" розіграє 15 квитків. Перший розіграш відбудеться у неділю 29 січня.

"Ми проситимемо переможців або приїхати в Київ, або отримати квитки так би мовити на камеру, тобто у своєму місті у присутності телевізійників, аби потім показати у кожній наступній програмі реального живого переможця, а не просто оголосити невідомо яке ім'я, як це іноді роблять у пресі" – зазначає ведучий "Іншого футболу".

У програмі розігруватимуться іменні сертифікати на право отримання квитка. Самих тікетів поки немає, проте тут, як запевняє Микола, жодної небезпеки - це типова ситуація, всі, хто виграє, будуть з квитками.

А от квитки на проїзд у Донецьк необхідно буде замовляти заздалегідь.

"Попри те, що введуть додаткове транспортне сполучення, нові поїзди, авіарейси та автобусні маршрути, ажіотаж буде страшний – посміхається Микола. - Тому я би радив уже зараз розглядати варіянт пересування Україною на автомобілі, благо дороги між усіма містами, що приймають матчі Чемпіонату Европи 2012-го року в Україні здадуть вчасно".

"Інший футбол" - проект власного виробництва телеканалу "ІCTV". Кожен випуск програми складається з центральної теми, що розкривається низкою невеликих динамічних сюжетів. Особлива увага приділяється зіркам світового масштабу, таким як Девід Бекхем та Андрій Шевченко, і, звичайно ж, надіям національного футболу — Артему Мілєвському, Олександру Алієву та багатьом іншим. Програма виходить в ефір щонеділі о 12:00.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим