Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Азаров зустрівся з переможницею дитячого "Євробачення-2012"

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула4 січня 2013 р., 17:51
Азаров зустрівся з переможницею дитячого "Євробачення-2012"

Прем'єр-міністр Микола Азаров зустрівся з Анастасією Петрик, яка здобула перемогу у міжнародному пісенному конкурсі "Дитяче Євробачення-2012".

На зустріч з главою уряду Настя прийшла з батьком Ігорем, сестрою Вікторією та відомою українською дизайнеркою Діаною Дорожкіною, повідомляє Департамент інформації та комунікацій із громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України.

"Для мене велике задоволення вас привітати. Хочу побажати успіхів, зокрема в організації тепер уже в нас, в Києві, цього конкурсу", - зазначив Азаров.

У цьому зв'язку він наголосив, що вже час зайнятися організацією проведення в Україні дитячого Євробачення. За словами Прем'єр-міністра, вже після Різдвяних свят уряд готовий розглянути практичні питання проведення в Києві цього конкурсу. Глава уряду нагадав, що відповідну заявку Україна подала, і результат її розгляду буде оприлюднений наприкінці січня.

МиколаАзаров також також привітав Настю Петрик з блискучою перемогою на дитячому "Євробаченні-2012", вручив квіти та символічні подарунки.

Як відомо, 1 грудня десятирічна українка Анастасія Петрик стала переможницею дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2012", що пройшов в Амстердамі.

Представниця України презентувала Європі пісню "Небо", яку 12 країн-учасниць оцінили на 138 балів. Друге місце на конкурсі посіла Грузія, третє - Вірменія.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим