Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

ISTIL веде переговори з Жан-Клодом Ван Даммом про спільні проекти

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула2 листопада 2009 р., 16:54
ISTIL веде переговори з Жан-Клодом Ван Даммом про спільні проекти
Жан-Клод Ван Дам

ISTIL веде переговори з Жан-Клодом Ван Даммом про спільні проекти. Цю інформацію підтвердив генеральний директор компанії ISTIL Дмитро Котеленець.

За інформацією Daily Investor, ідеться про три проекти - художню картину про східні єдиноборства, реаліті шоу про кастинг проекту в Україні та документальний фільм про фільм.

Дмитро Котеленець підтвердив, що в переговорах ідеться про "багаторівневий проект", де "осердям є художній фільм" і окремо -  про документальний фільм про підготовку  Ван Дамма до поєдинку з чемпіоном з боксу Сомлуком Камсингом (Таїланд).

"Для меня это еще объект изучения - и сами проекты, и предлагаемые условия", - сказав  пан Котеленець.

За матеріалами: Телекритика

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим