Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Суперфіналіст шоу "X-фактор" став батьком

Розмір тексту:   Розділ: ТелеBIZ Опублікував: Володимир Мула25 березня 2013 р., 11:36
Суперфіналіст шоу "X-фактор" став батьком

Суперфіналіст шоу "X-фактор 2" Олег Кензов став батьком. За повідомленнями шанувальниць молодого репера в соцмережах, 22 березня у співака народилася дочка.

У той же час, Олег поки ці повідомлення не коментує, незважаючи на те, що фанати завалюють сторінку кумира різноманітними запитаннями.

Зазначимо, що наприкінці лютого Кензов одружився і показав свою молоду дружину, яку майже півроку приховував. В ЗАГС Олег прийшов у піджаку з бутоньєркою, джинсах і кросівках, його дружина теж нестандартно підійшла до весільного вбрання, вибравши традиційно біле плаття з асиметричним подолом.

Нагадаємо, Олег Кензов закінчив ПНПУ імені В.Г. Короленка, спеціальність - "Психологія, соціальна педагогіка". Після закінчення вузу працював у якості MC, проводив вечірки та заходи. У 2011 році брав участь у другому сезоні проекту "X-фактор" у якості підопічного Ігоря Кондратюка, де зайняв 2 місце.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим