Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

З прийдешнім 2014 роком!

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула31 грудня 2013 р., 12:33
З прийдешнім 2014 роком!

Шановні відвідувачі Інтернет-видання TeleProstir.com!

Від щирого серця хочу привітати Вас з прийдешнім 2014 роком та Різдвом Христовим.

Нехай у Новому році Вас не покидає достаток, успіх, взаєморозуміння, оптимізм та гарний настрій, а також щастя, мудрість, натхнення і взаємне кохання. Міцного здоров'я, наснаги, невичерпної енергії вам та вашим родинам. Нехай прийдешній рік принесе вам море позитиву, благополуччя та впевненість у світлому та радісному майбутньому нашої країни, адже українці, як ніхто на це заслуговують.

Також хочу подякувати усім відвідувачам ресурсу, які 2013-му році були разом з "ТелеПростором". Велике спасибі Вам, дорогі читачі, за те, що знаходили час на наш сайт і, тим самим, сприяли розвитку "ТелеПростору". До слова, у 2013-му ресурс встановив новий рекорд відвідуваності – за день на "ТелеПростір" зайшло 21 906 унікальних користувачів. Загалом протягом року на сторінках порталу побувало більше 1 мільйона 793 тисяч унікальних юзерів. Враховуючи тематику ресурсу, мізерну команду та інвестиції, які вкладаються в ресурс, - безперечно, це не може не тішити.

Також цього року сайт у партнерстві з компанією "ФМ-ТВ" втілив у життя прямоефірний інформаційно-розважальний проект LiveTime. Кожного тижня читачі нашого порталу мали змогу наживо поспілкуватись із зірками вітчизняного телебачення та шоу-бізнесу завдяки технології Skype-зв'язку та коментарів на сторінках порталу.

За 5 місяців ефіру у нас побувало 15 гостей. У новорічно-підсумковому випуску LiveTime ми згадали практично усі ефіри і запропонували глядачам найцікавіші моменти сезону.

Залишайтесь й надалі з нами і тримайте руку на пульсі подій сфери телебачення! У Новому році "ТелеПростір" буде ще оперативніший та цікавіший, адже всі починання, напрацювання та здобутки 2013-го вселяють оптимізм щодо розвитку порталу у 2014-му!

З повагою, засновник ресурсу TeleProstir.com Володимир Мула

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: ТелеПростір 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим