Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Нападників на Лещенка, Заліщук та Найєма засудили до двох місяців

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула30 жовтня 2014 р., 10:59
Нападників на Лещенка, Заліщук та Найєма засудили до двох місяців

Чотирьох нападників на кандидатів в депутати від Блоку Петра Порошенка Сергія Лещенка, Світлану Заліщук та Мустафу Найєма засудили до двох місяців позбавлення волі.

Іншим трьом суд призначив запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

У повідомленні він звернув увагу на те, що один з молодиків, які закидали камінням мікроавтобус кандидатів, виявився бійцем-контрактником першого батальйону 79-ї мобільної бригади з Миколаєва. Він знаходився у відпустці після поранення, отриманого в зоні АТО.

"Материалы по нему будут выделены в отдельное производство и переданы в военную прокуратуру. Жаль, что героя АТО было так легко соблазнить за небольшое вознаграждение за участие в силовой поддержке одного из кандидатов в 102 избирательном округе", - написав Геращенко.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим