Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Льовочкін відповів Януковичу щодо Євромайдану

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула25 грудня 2014 р., 14:47
Льовочкін відповів Януковичу щодо Євромайдану

Екс-глава Адміністрації президента, народний депутат від "Оппозиційного блоку", співвласник групи "Інтер" Сергій Льовочкін відкинув звинувачення колишнього президента Віктора Януковича в організації розгону студентського Євромайдану вночі 30 листопада 2013 року.

Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на його заяву, розповсюджену фондом "Нова Україна".

За його словами, винних у злочинах під час Євромайдану встановить слідство, а не Янукович.

"Всіх винних і причетних до розгону студентів на Майдані 30 листопада і до всіх наступних кривавих злочинів на вулицях Києва встановить українське слідство, а не колишній президент, який втік, покинув країну, своїх виборців, фракцію в парламенті та партійців-соратників", - йдеться у заяві Сергія Льовочкіна.

Водночас він заявив, що головною помилкою колишнього президента стала відмова від інтеграції з ЄС.

"Причиною студентського протесту була відмова Януковича від євроінтеграції. По суті, він намагався вкрасти мрію мільйонів українців. Це було однією з головних його помилок", - заявив екс-глава Адміністрації.

"Якщо колишній президент упевнений у своїй невинуватості, нехай приїде до Києва і розповість суспільству та слідству свою версію про те, за чиєю вказівкою діяло керівництво РНБО і МВС, коли розганяло студентський майдан... Взагалі, у мене немає прямих доказів, але є вагомі підстави підозрювати, що всі звинувачення Януковича - це казки з політичного склепу", - заявив народний депутат.

Нагадаємо, колишній президент України Віктор Янукович, який наразі перебуває на території Росії, заявив, що підозрює колишнього главу своєї Адміністрації та співвласника групи "Інтер" Сергія Льовочкіна в організації розгону студентського Євромайдану вночі 30 листопада 2013 року. Про це він заявив у інтерв'ю російській газеті "Аргументы и факты" (АиФ), опублікованому 24 грудня. Екс-президент сказав, що не давав наказу розганяти Майдан, натомість підозрює у цьому Сергія Льовочкіна, який очолював на той час Адміністрацію президента.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим