Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Суд не дозволив Кобзону в'їжджати в Європу

Розмір тексту:   Розділ: ТелеBIZ Опублікував: Володимир Мула13 січня 2015 р., 21:26
Суд не дозволив Кобзону в'їжджати в Європу

Конституційний суд Латвії вирішив не порушувати справу про внесення російського співака Йосипа Кобзона в список "персон нон грата".

Конституційний суд у вівторок відмовився порушити справу, вирішивши, що подавач скарги не довів, що зачеплені його основні права.

15 грудня 2014 року Кобзон звернувся в Конституційний суд Латвії у зв'язку з внесенням його імені у "чорний список" небажаних осіб.

Кобзон оскаржив відповідність норми Імміграційного закону визначеним Конституцією правам, згідно з якими "кожен може захищати свої права та законні інтереси у справедливому суді. Кожен вважається невинним, поки його вина не буде визнана згідно із законом. У разі необґрунтованого обмеження прав кожен має право на відповідне відшкодування. Кожен має право на допомогу адвоката".

Як повідомлялося, Латвія заборонила в'їзд Кобзону в кінці липня 2014 року через ситуацію в Україні. Рішення про заборону на в'їзд ухвалив глава МЗС Латвії Едгарс Ринкевичс. Крім Кобзона, в'їзд заборонили артистам Олегу Газманову та Валерії. Пізніше МЗС додав до "чорного списку" священика і актора Івана Охлобистіна.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: УП
Теги: Суд Латвія Кобзон 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим