Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Журналістів "Інтера" переслідували невідомі під час зйомок сюжету про незаконний видобуток бурштину

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула17 червня 2015 р., 10:26
Журналістів "Інтера" переслідували невідомі під час зйомок сюжету про незаконний видобуток бурштину

Журналістів програми "Подробности" телеканалу "Інтер" у Житомирської області переслідували невідомі в камуфляжі. Про це повідомляється на сайті програми.

Конфлікт стався під час зйомок в селі Шебедиха, де, як зазначали на каналі, відбувається незаконний видобуток бурштину.

"Чотири чоловіка, один з яких був у камуфляжі і масці, підійшли до нас і наполегливо просили поїхати за ними. Нібито з нами хоче поговорити якасть людина", - розповіла журналістка "Подробностей" Олена Мітясова.

Знімальна група відмовилася їхати з невідомими, зйомки довелося припинити. Знімальна група поїхала з місця події. Але машину телеканалу почали переслідувати.

"Білий мікроавтобус Volkswagen, в якому сиділи люди в масках і камуфляжі, обігнав нас і перекрив дорогу. По дорозі ми викликали міліцію, яка зустріла нас, а ці люди поїхали", - додала пані Мітясова.

На сайті програми нагадали, що журналісти "Інтера" не вперше розслідують скандальну тему незаконного видобутку бурштину.

Нагадаємо, у травні телеканал "Россия 24" у випуску новин подав в ефір вигаданий сюжет про те, що село Березове (Рівненська область) начебто вимагає "автономії". Відео для сюжету було запозичено без доволу автора Інни Білецької із кількох матеріалів програми "Подробности" телеканалу "Інтер". У сюжетах українського каналу йшлося зовсім про інше - про незаконний видобуток бурштину на Рівненщині. У матеріалі згадується про інцидент із бійкою.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТК
Теги: Журналісти телеканал Інтер 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим