Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

У Корабельному районі Миколаєва невідомі замінували телевишку

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула8 липня 2015 р., 18:03
У Корабельному районі Миколаєва невідомі замінували телевишку

У Корабельному районі Миколаєва невідомі замінували телевізійну вишку, розташовану в районі кладовища, і підняли над нею прапор так званої "Новоросії".

Про це повідомляє "НикВести", посилаючись на очевидців.

Повідомляється, що спочатку, побачивши прапор на телевежі, правоохоронці спробували залізти на неї, однак виявили, що навколо вишки розміщена розтяжка, що означає, що вона замінована.

Як стало відомо, на місці події наразі знаходиться близько 100 правоохоронців, серед яких і начальник обласного управління міліції Віталій Гончаров.

Станом на 13:00 прапор з телевежі вже зняли. Підійти до вишки можна тільки в обхід через кладовище, так як по прямій дорозі з проспекту Жовтневого правоохоронці перекрили підхід, зазначає видання.

Пізніше з'ясувалося, що сторож, який охороняє телевежу, спав, а прапор на вишці побачив тільки близько 11:30. Спочатку сам вирішив зняти його, проте побачивши розтяжку, викликав міліцію.

За попередніми даними, було знайдено тільки один вибуховий пристрій - ручну протипіхотну оборонну гранату Ф1.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: УП
Теги: Телевежа Миколаїв 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим